Полиция
Полиция

24-годишното момиче, пострадало в катастрофа между „БМВ“ и катафалка, е починало, съобщиха от полицията.

В резултат на получените наранявания, вследствие на тежкия пътен инцидент, възникнал около 15.15 ч. на 29 ноември на изхода на автомагистрала „Тракия“, ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас, 24-годишната бургазлийка / настанена за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас в крайно тежко състояние с пряка опасност за живота/, е починала вчера.

Припомняме, че при ПТП-то лек автомобил „БМВ 540“, с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен мъж от с. Черни връх, общ. Камено, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост и мокра пътна настилка, губи контрол над автомобила и блъска спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ – катафалка, със старозагорска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия.

От инцидента пострадаха водачът на „БМВ“-то, който е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с „комоцио“, без опасност за живота и неговите две спътнички – на 23 и 24 години.

Първата, седяща на задната седалка, е приета за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота, а второто момиче, седящо на предната дясна седалка, бе настанено за лечение в отделение „Реанимация“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви