„Започнаха дефилетата на червения килим на 35-ите Европейски филмови награди!“. Това написаха преди броени дни от Европейската филмова академия в Instagram, където показаха любопитно видео.

В него Мария Бакалова става от стола у дома и се преобразява, за да отиде на събитието, провело се в Рейкявик, Исландия. На него тя блесна със страхотна официална рокля.

Българката заменя обикновения клин и широк пуловер с дълга рокля с три четвърти ръкави, украсена с уникална дантела. С нея тя се появи на сцената, за да връчи една от статуетките.

„За мен е голяма чест да имам възможността да се срещна с толкова много от идолите ми и дори да им връча награда“, сподели Мария в Instagram, след като се прибра.

Модни експерти веднага уточниха, че уникалният модел, подбран от нашенката, е на известния ливански дизайнер Джордж Шакра. При това струва цели 6 хиляди долара.

Въпросната рокля, с която Мария дава целувки на камерата, завъртайки се, за да го демонстрира, е от есенно-зимната колекция на Шакра. Като според коментари в социалните мрежи, той е най-ценният сред останалите.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви