43-годишният актьор от филма „Filth“ Джеймс Макавой заяви, че се оттегля от актьорството и градежа на кариера, за да прекарва повече време със семейството си.

„The Observer“ съобщи, че решението най-вероятно е провокирано от скорошното раждане на сина му от новата му съпруга Лиза Либерати.

Джеймс, който вече има 12-годишно момче на име Брендън от бившата си съпруга Ан-Мари Дъф, споделя пред изданието: „Влагам доста труд и го обичам. Но не искам да живея, за да работя. Индустрията е страхотна и ми е дала невероятен живот. Но тя оцелява благодарение на жертвоготовността на изпълнителите.

Филмовата индустрия или телевизионната индустрия просто те използват. Дали да продължавам да се надбягвам, дали да напредвам, дали да се опитвам да изкача стълбата, планината, всички тези неща. Или просто продължавам да се наслаждавам на актьорската игра – но като махна крака от педала.

Не се чувствам така, сякаш никога повече няма да работя. И не ме е страх, че ще загубя инерцията, която вероятно имам, ако просто не приемам всяка страхотна работа, която ми се падне. Трябва да забавиш малко темпото.

Джеймс сподели и страха си да не свърши като героя на Бил Мъри – изморената филмова звезда в „Изгубени в превода“, който го показва „отчужден“ от съпругата и децата си.

По-рано тази година беше потвърдено, че актьорът от „Х-Мен“ се е оженил за Лиза, след като двамата започнаха да се срещат през 2018 г.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви