Последните две години са изпълнени с нови преживявания за Оливия Уайлд. И не, не говорим за тези в професионален план.

Първо доста изненадващо се раздели със съпруга си Джейсън Съдейкис, а не след дълго се заговори, че има връзка с Хари Стайлс. В последствие тези слухове се оказаха верни макар двамата така и да не обявиха официално, че са заедно.

Но преди около месец стана ясно, че са решили да се разделят. Нищо от това обаче няма значение, защото Оливия Уайлд направи така, че всички не само да говорят, но и да не откъсват поглед от нея.

Актрисата реши да се появи на People’s Choice Awards 2022, където режисираният от нея филм „Не се тревожи, скъпа“ взе статуетката за най-добър драматичен филм.

Уайлд бе в черна прозрачна рокля на Christian Dior, която е доста провокативна и не оставя много на въображението.

Но въобще не сме изненадани от избора ѝ, защото напоследък провокацията стана все по-често срещано средство за привличане на внимание.

През лятото Флорънс Пю, която също участва в режисирания от Оливия Уайлд филм, също реши да облече прозрачна рокля, през която се виждат гърдите ѝ.

От E! Online определят решението на режисьорката като „рокля на отмъщението“ след раздялата със Стайлс. Иначе, Уайлд благодари на целия екип на филма за отдадеността, с която всеки ден са се явявали на снимачната площадка по време на пандемията.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви