Стотици бургазлии днес се увериха, че магазин Т MARKET е без конкуренция, що се отнася за цени и качество. Търговската верига откри втори обект в града ни, намиращ се в ж.к. „Славейков“ бл.214.

От рано сутринта пред него се изви опашка от наши съграждани, които искаха да се възползват и да си напазарят от големия избор на промоционалните стоки.

Милен Георгиев, инвеститор (отляво), Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (в средата), Илия Белев, оперативен директор (отдясно)
Милен Георгиев, инвеститор (отляво), Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (в средата), Илия Белев, оперативен директор (отдясно)

Лично на откриването присъства и Петър Павлов, изпълнителен директор на Т MARKET.

Официално лентата бе прерязана от Тодор Колев, Милен Георгиев и Илия Белев
Официално лентата бе прерязана от Тодор Колев, Милен Георгиев и Илия Белев

След освещаването на обекта от представител на бургаското духовенство тържествено лентата на новия магазин бе прерязана от Илия Белев, оперативен директор, Милен Георгиев, инвеститор, както и от Тодор Колев, който присъства на откриването от името на Община Бургас.

Инвеститорът Милен Георгиев и Петър Павлов, изп. директор на Т МАРКЕТ
Инвеститорът Милен Георгиев и Петър Павлов, изп. директор на Т МАРКЕТ

Щастлив съм, че виждам толкова много колеги, част от нашата фамилия, която се разраства все повече. В Бургас откриваме 111-я си магазин и втори в града. В тези трудни времена трябва е да помним едно: най-важният човек за нас е клиентът. Без него ние сме загубени. Нашата компания се опитва да потиска сериозните инфлационни процеси, за да не предаваме клиентите си, защото връзката ни с тях не е от ден за ден, а за много дълго. Само така можем да докажем, че действително сме практичен избор. Пожелавам на колегите да бъдат винаги един до друг. Убеден съм, че те ще имат големи успехи“ , сподели щастливият изпълнителен директор на Т MARKET Петър Павлов.

Кметът Димитър Николов също бе изпратил поздравителен адрес за откриването на новия обект.

Пожелавам търговска верига Т MARKET да продължи да се развива и да печели още много нови клиенти„, се пише в него.

За втори път през тази година имаме удоволствието да открием магазин на Т Маркет. Успяхме да влезем в срок и да изградим обекта навреме. Това е добра новина за всички бургазлии, които ще видят едно голямо разнообразие от стоки. Пожелавам на служителите здраве и само положителна енергия, която да предават на своите клиенти„, каза от своя страна инвеститорът Милен Георгиев.

Новооткритите магазини ще предложат всичко необходимо за удобство на своите клиенти.

Разнообразие от плодове и зеленчуци, прясно месо, сладкарски щанд, хлебен бар и още много хранителни продукти. Разполагат с топла витрина с обслужване с вкусна готвена храна: многобройни ястия и салати, приготвени в собствен цех под зоркото око на майстори готвачи. За ценителите на био и органик храни е обособен специален БИО щанд.

Клиентите могат да избират сред широка гама от български и вносен алкохол и безалкохолни напитки.

В сектора с нехранителни продукти могат да бъдат открити козметика и битова химия, разнообразие от стоки за дома и бита, тематични подаръци за малки и големи.

За удобство на клиентите работното време на обектите е всеки ден от 08:00 до 22:00 часа.

За T MARKET

T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша.

Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България.

Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви