хороскоп за седмицата
Хороскоп за седмицата

Овен

През седмицата от 5 до 11 декември от вас ще се изиска много по-голяма съсредоточеност, когато сте ангажирани с различни финансови задачи и дела. Не бъдете несериозни, нетърпеливи или доверчиви при разрешаването на проблем, който вече е възникнал през изминалата седмица.

Опитайте се да не задълбочавате този проблем, а да излезете от ситуацията, дори това да ви коства малка загуба.

Трудно ще реализирате през тази седмица свои планове или очаквания, но като цяло всичко ще зависи от собствената ви мотивация и предприемчивост. Това е време, в което ще трябва да се нагаждате към новите обстоятелства в дома и в обществото, където живеете.

През седмицата може да получите извинение от човек, който ви е създал проблем или друг вид напрежение със свое действие или решение.

Седмицата ще бъде благоприятна за обсъждане на различни действия в семейството свързани с бизнес, с работа или образование на човек от дома и други.

Мнозина ще посетят държавна, банкова или друг вид институция по важен въпрос.

През седмицата може да преживеете проблеми свързани с пътуване или с хора, които живеят на село, в друг град.

Възможно е да възникне инцидент по време на пътуване с човек, когото познавате.

Момчетата и момичетата ще трябва да направят ревизия на разходите си и на финансовото си състояние като цяло. Налага се и ще бъде добре да направите някои ограничения, преди времето, когато ще ви се наложат по-големи и сериозни разходи.

Вероятно през тази седмица ще използвате по-голяма част от времето си за виртуална комуникация или за разговори по телефона с хора от различни разстояния. Различни събития през седмицата ще са повод за дискусии, промяна в планове и уговорки.

Мъжете ще преминат през един благоприятен седемдневен период, в който ще можете да реализирате свои конкретни задачи и цели.

През тези дни различни хора и обстоятелства ще помагат за постигането на важни за вас успехи. Бъдете активни, но не и агресивни. Действайте водени от това, което сърцето ви казва, но не следвайте сляпо емоциите си.

Жените ще са фокусирани повече към създаване и съхраняване на личния си комфорт, постигане на лични цели и за приятни мигове в любовта. Другите задачи и ангажименти ще останат малко на заден план.

Това може да бъде причина другите да ви казват, че действате егоистично, и че мислите само за себе си. Но ако не наранявате никого, какъв е проблемът?

Телец

През седмицата от 5 до 11 декември ще търсите начини за допълнителни доходи или за финансовото осигуряване на семейството през празниците в края на годината.

Такива възможности няма да ви липсват, така че всичко ще зависи от вашата амбиция и желание за работа.

През седмицата ще проведете разговор свързан с вашата кариера, с възможността да преминете на нова позиция или поради започването на нова дейност, продукция и др.

Възможно е да имате среща или контакт с човек, който ще е представител на някаква институция, фирма или организация.

Някои от неоакваните събития през тези седем дни ще имат връзка с вашето собствено семейство или с някой от кръга ви роднини.

През седмицата може да ви се наложи да се погрижите за здравето на близък човек или да помогнете на някого в трудна житейска ситуация.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.

Момчетата и момичетата ще преживеят някои сложни, емоционални моменти с роднини или с приятели, като те могат да касаят тяхното здраве, начина им на общуване или действията им от последните няколко седмици.

Като цяло ще трябва добре и разумно да планирате разходите си през седмицата. Предстоят ви няколко важни покупки за дома или поради други лични ангажименти.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за продажба на вещи или на имот. Опасността може да се появи при тези от вас, които проявят алчност, хитруване или други действия, които ще подкопаят доверието на другите хора към вас.

Всичко свързано с вещи, имущество или други материални интереси, през тази седмица ще изиска честност в действия или решения.

Жените ще имат определени очаквания за тази седмица, за които предварително ще сте се подготвили по някакъв начин.

Добро развитие ще имат ангажименти свързани с документи или с договори от финансов характер. През тези седем дни много по-лесно ще намирате разрешение на проблемите си или по-лесно ще общувате с хората около вас.

Близнаци

През седмицата от 5 до 11 декември ще имате важен семеен ангажимент или ще присъствате на събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

Най-вероятно тези неща ще бъдат добре организирани и едва ли ще възникнат някакви изненади.

През тази седмица ще бъде много важно да запазите хармонията и разбирателството в семейството си и най-вече в брачните си отношения. Дори да липсва любов между вас и партньора ви, търсете някакви компромисни варианти за да имате спокойствие и хармония по време на тези сложни времена.

Тази седмица ще бъде важна поради някаква причина за близък човек от дома или от семейството ви, който ще очаква вашата подкрепа, внимание или помощ.

През тези седем дни ще направите равносметка на загубите и провалите, които сте преживели през годината. В повечето случаи ще осъзнаете че те са били за ваше добро или са дали възможност на нови по-добри неща да се появят в живота ви.

През тази седмица очаквайте различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч.

Момчетата и момичетата ще се паникьосат прибързано от една стресова ситуация. Възможно е някой друг да ви уплаши с невярна информация или фалшива новина. Ще сте склонни да се вълнувате много от новите си контакти и познанства с хора от различни разстояния.

Възможно е прибързано да започнете да градите в мислите си планове или да дадете свобода на въображението си, какво може да очаквате от едни такива нови отношения.

Мъжете ще преминат през седмица, която ще изиска много по-голямо внимание, както в работата, така и в опазването на лични вещи, лична информация или важни отношения.

През седмицата може да бъдете свидетели на едно неприятно събитие или да преживеете емоционално драма в живота на близък човек. Тази седмица ще ви даде един неочакван шанс да реализирате своя идея или план, и дано имате готовност да се възползвате от тази възможност.

Жените ще се наложи да отделят повече време за дома и за близките си хора, които през тази седмица ще разчитат много повече на вас. Любовният ви живот ще бъде емоционален, но внимавайте накъде насочвате емоциите си и към кого.

Всъщност през тази седмица вашия дом, вашата любов (или хората, които обичате), работата, която имате и искате да задържите – това са вашите приоритети.

Рак

През седмицата от 5 до 11 декември ще преживеете събития свързани с документи, договори, задължения и др.

Вероятно ще се премине през временно напрежение преди да намерите разрешите и уредите това, което се изисква от вас.

Внимание ще изискат ваши финансови или имуществени отношения с хора, с които нямате близки отношения.

През седмицата ще ви изненада събитие на работното ви място, което ще даде някакво отражение и на отношенията в дома ви. Възможно е да възникне нов ангажимент, необходимост да пътувате за няколко дни или друга промяна.
През седмицата ще възникне необходимост от битов ремонт в дома.

Ако сте в процес на продажба на имот, тази седмица събитията ще имат неочаквано развитие.

Момчетата и момичетата през тази седмица ще са влюбчиви, емоционални, ще търсят ласки и приключения, но не на всяка цена и не с всеки. Понякога ще се лутате от една неясна ситуация към друга, търсейки отговори на въпроси вътре в себе си, вместо да проведат няколко откровени разговора.

Едва ли точно през тези седем дни ще сте готови да признаете свои грешки и да търсите начини да ги поправите. Поне там, където това все още е възможно.

Мъжете ще се стремят да реализират на всяка цена плановете си за тази седмица. Това няма да бъде трудно, но ще зависи и от вашата подготовка, готовност и ресурси, с които разполагате. Като цяло тези седем дни ще бъдат едно много благоприятно време за вас, така че действайте!

Жените ще имат нужда от повече внимание, да се усещат харесвани, обичани, желани. Емоционалната ви стабилност през тези седем дни ще е много важна за вашето здраве като цяло.

През тези седем дни може да започнете нова романтична връзка, да стабилизирате създадена вече такава, да си осигурите хармония в брака преди Коледните и Новогодишни празници.

Лъв

През седмицата от 5 до 11 декември може да се зарадвате на една покупка, придобивка или нещо друго в материален план.

Може да имате успех в някакво състезание, или в нещо, от което ще получите награда.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, през тази седмица ще можете да разчитате на важно за вас развитие или успех.

Същото важи и в случай, че сте в процес на продажба или покупка на имот.

През седмицата ще проведете няколко разговора в семейството си, в които ще търсите разумни решения на ваши битови или финансови проблеми, търсене на нови източници на доходи и др.

Добре е да знаете, че тази седмица ще бъде благоприятна за намиране изход от неприятни ситуации или проблеми, за което в голяма степен ще разчитате на хора от кръга ви роднини.

Ако имате любовна връзка с човек извън вашето населено място, то през тази седмица ще разрешите едно недоразумение във вашите отношения.

Намесата в личния ви живот на хора извън семейството ви няма да бъде случайна.

Момчетата и момичетата ще имат много работа в дома си, в училище или на работното си място. Предстоят ви важни разговори и срещи по семейни или професионални (учебни) дела.

През седмицата внимателни със здравето си. Навлизате в период, в който ще трябва да се грижите повече за себе си. Избягвайте емоционални натоварвания с проблеми, които могат да се разрешат дипломатично, без да се стига до конфликти.

Мъжете ще започнат тази седмица с едно по-добро настроение, понякога преживявайки носталгия по детството, позабравени игри или развлечения. Семейството ще бъде оценявано като важен фактор по един по-различен начин.

Вероятно сега ще осъзнавате колко е важно да имате такова, което да е стабилно и се надявам, повечето от вас да са постигнали такъв комфорт в живота си.

Жените ще преминат през седем важни дни, в които ще може да постигнете сериозни успехи в живота си, да изпълните по най-добрия начин различни задачи или ангажименти. Възможно е възникването на нови възможности както за работа, така и за развлечения или създаване на нови контакти.

Важна роля през седмицата в живота ще изиграе мъж над средна възраст, с някакво преживяване, което ще имате с него или с повод за събиране, който пак ще има връзка с този човек.

Дева

През седмицата от 5 до 11 декември ще имате финансови притеснения свързани с разходи, които ще трябва да направите през тези седем дни. В повечето случаи те ще бъдат свързани с вашето жилище, с необходимост от ремонт или разрешаване на друг битов проблем.

Не са изключени обаче плащания свързани с кредит, заем, ипотека, които да ви създадат притеснение и напрежение.

Ако сте ангажирани с някакъв вид продажба през тази седмица едва ли ще получите очакваната от вас оферта. Всичко зависи от това дали сте склонни на компромис и на каква цена.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на напредък във важни за вас планове, чието приключване ще бъде важно да се случи до края на тази година.

Информация, покана или предложение, които ще получите през тези седем дни, ще ви накарат да размислите преди да дадете вашия отговор. Не бързайте с решението си, тъй като цяло обстановката около вас, в държавата където живеете, а и по целия свят продължава да е нестабилна.

Възможно е да търсите някаква полза в евентуалното си ангажиране, но това може да ви причини по-скоро загуба, отколкото успех.

Ще имате сложни отношения с приятели или роднини, които живеят в друго населено място.

Бъдете предпазливи при пътуване, за да избегнете евентуални проблеми, особено ако шофирате.

Момчетата и момичетата ще са склонни към паника, вътрешни страхове и нестабилност в действия и решения. Бъдете внимателни в ангажименти с хора, които не познавате много добре. Не е време за шеги или забавления, а за разум и мъдрост в действията ви. Без значение на каква възраст сте!

Мъжете, като че ли сами ще викат неприятностите и проблемите към себе си, с прибързаните си решения и необмислени коментари. Добре е бързо да реагирате разумно, да отстъпите ако трябва или да се извините. Пред вас са по-сериозни проблеми от тези, които сами си причинявате в момента.

За жените седмицата носи различни ангажименти и решения свързани с пари, с финансови документи, с имущество, което се нуждае от някакъв ремонт или от покупка на такова. Между другото приятели ще ви търсят за разговори, събирания и въобще за приятно време с вас, но дали ще имате такава възможност е друг въпрос.

Везни

През седмицата от 5 до 11 декември може да очаквате романтични преживявания, повече нови познанства, срещи или запознанства.

През седмицата може да преживеете интересни моменти с настоящата ви любовна връзка. Вашия любим може да ви изненада с подарък или със специален жест на внимание.

През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина или ще имате важен разговор, който да има връзка с ваш план, чиято реализация ще искате до края на годината.

Седмицата вещае приятни изненади или възникване на нови благоприятни възможности за развитие на личните ви планове и идеи.

През седмицата може да очаквате среща, на която ще се ядосате за нещо или на някого.

Вашата свръхчувствителност през седмицата може да предизвика една конфликтна ситуация.

През седмицата ще получите предложение, което може да ви свари неподготвени да дадете конкретен отговор. За съжаление най-вероятно ще бъдете поставени принудени да вземете бързо решение.

Някои от вас ще преминат през моменти на тъга, свързана с минали преживявания или липсата на хора, които вече са в Отвъдното.

Момчетата и момичетата ще имат достатъчно домашни задължения и задачи, за да мислят за пилеене на времето си в различни удоволствия, които нямат особено значение за живота им като цяло. Жена от семейството ви или от близкия ви кръг роднини ще се нуждае от повече внимание.

Тази седмица може да ви зарадва с един подарък или придобивка.

Мъжете ще имат сериозни ангажименти с хора, както от дома си, така и с колеги, приятели, роднини или съседи. В повечето случаи това ще касае ваши отношения с мъже.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, като в повечето случаи няма да сте сами.

Жените противоположно на мъжете ще имат повече ангажименти, срещи или преживявания предимно с жени. Много силна седмица се очертава да имате пред вас и дано съумеете да се възползвате максимално от хубавите шансове, които ще получите през този период.

Скорпион

През седмицата от 5 до 11 декември ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения за да запазите стабилност в дома и най-вече в семейния си бюджет.

Възможни са неочаквани разходи или пропуснати плащания, които ще трябва да направите през тази седмица.

Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака на Скорпион с добри новини, които ще дойдат от друг град или държава.

Те могат да бъдат свързани с ваши интереси или занимания, но може да касаят и предстоящо пътуване до края на годината. Не са изключени покани за гостуване или пътуване с роднини или с приятели.

Въпреки сложната ситуация в повечето семейства, това ще бъде време за вземане на важно решение свързано с образованието или работата на човек от дома ви.

Необходимостта от подобно решение може да възникне от събитие, което ще се случи през тези седем дни.

Мнозина от вас ще имат ангажимент с човек, който живее в друго населено място.
Момчетата и момичетата ще имат сложни отношения с мъже, което понякога може да провокира желание за вземане на сериозни решения или промени свързани с вашия живот.

През седмицата може да преживеете неочаквано напрежение или стресова ситуация с човек от кръга си роднини. Семейните ви отношения ще бъдат подложени на изпитание от конфликти по теми, които създават сериозни разногласия в дома ви.

Мъжете ще се сблъскат с проблеми, които ще възникнат породени от собствения ви характер и възгледи за живота. Не всеки ще приема вашата позиция с отворени обятия.

Откровените и спокойни разговори могат да ви бъдат в голяма полза, ако сте готови за такива. Седмицата носи вероятност з апътуване накратко или на по-далечно разстояние.

Жените ще имат ангажимент с жена от кръга си роднини, приятели, колеги или съмишленици. Пред вас е една силна, продуктивна и успешна седмица, в която ще може да постигнете много, според собствените си амбиции, воля и усилия. Една неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои за кратко.

Стрелец

През седмицата от 5 до 11 декември ще бъдете съпричастни към важно събитие свързано с пътуване, което ваш близък човек или приятел предстои да предприеме. Разбира се, за това ще има конкретна причина, включително преживяване на някои забавни или неочаквани ситуации.

Тази седмица ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с важни документи. Неприятностите, където възникнат такива ще са определено вследствие на ваша грешка.

Има малка вероятност те са провокирани от някой друг, който има за цел да ви злепостави, затова като цяло се съсредоточете върху собствените си действия.

През тази седмица ше ви бъде трудно да реализирате свои планове, които касаят или зависят от действията и решенията на други хора. Липсата на контрол върху тях от ваша страна ще се прояви като ваш личен проблем.

Възможно е да се ангажирате с разрешаването на здравословен проблем на ваш роднина или приятел.

През тези седем дни някой ще се опита да ви манипулира, да ви влияе или да се възползва от вашата неопитност, липса на определени знания за да получи някаква облага от една конкретната ситуация.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които имат планове свързани с пътуване.

Момчетата и момичетата ще трябва да покажат стоическо търпение при реализацията на личните си планове, защото всичко ще се развива бавно или ще зависи от действията на много други хора.

Някои от вас ще се окажат изненадващо големи оптимисти и ще преминат с по-голяма лекота през седмицата, без да се задълбочават излишно в различни проблеми или ситуации.

Мъжете ще имат интересни преживявания с хора, с които ще се срещнат за първи път през тази седмица. Ще ви бъде приятно да общувате с по-различни личности от вас, тъй като чрез тях ще се обогатите с нови знания и информация от „първа ръка“.

Седмицата ще благоприятства пътуванията, и най-вероятно вие или ще пътувате сами или пътуването ви ще бъде свързано с вашата работа.

Жените ще имат чудесна седмица за развитие на личните си дела, за ангажиране с важни задачи, чието изпълнение ще зависи от нечия помощ или протекция.

През тези седем дни ще имате възможност да свършите много добри дела за семейството си, но и за себе си, разбира се. Това ще бъде благоприятно време за семейни събирания, за сключване на брак или за начало на съвместно съжителство.

Козирог

През седмицата от 5 до 11 декември ще имате възможност по-ясно ще видите своите грешки в миналото си. Ще осъзнаете реалните си възможности и какво можете да постигнете с тях.

Ще имате силни предчувствия, предсказващи сънища, странни видения или интуитивни прояви. Бъдете отворени към непознатите и странни неща, които ви предстои да преживеете през тези дни.

Научете се да разгадавате знаците, които тази седмица Съдбата много силно и ярко ще ви даде. Не ги игнорирайте само защото не ги разбирате или са различни от това, което искате за себе си.

През тази седмица ще се ангажирате с важна дейност, задачи, които ще касаят най-вероятно жена или тя ще работи по тези неща заедно с вас.

Този ангажимент може да бъде важен лично за вас, за вашето семейство или работа, но може да бъде свързан с някаква благотворителна и обществена дейност.

През тези седем дни ще имате възможност да приключите неща, които не сте съумяли да реализирате до този момент.

Седмицата вещае динамични отношения с приятели или с роднини, свързани с техни лични празници, изпращане на поздравителни картички или подаръци.

За съжаление през тази седмица някои от вас ще бъдат изненадани от неприятна новина свързана с лична драма в семейството на хора, които познавате.

Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план, стига да запазите разум и практичност в действията си.

Може да имате късмет в действия свързани с пари, но избягвайте рискове или работа на доверие.

Момчетата и момичетата може да преживеят измама, неискреност или опит за манипулация с цел въвличане в ситуация, която ще облагодетелствува някой друг.
Мнозина от вас ще получат радостни новини от далеч или ще имат приятни преживявания свързани с пътуване.

За мъжете Козирог тази седмица ще се изиска голямо внимание при изразходване на паричните ресурси, тъй като ще сте уязвими откъм грешки, които ще ви причинят неприятна загуба.

През тези седем дни мнозина ще се зарадват на новина свързана с близък човек, който най-вероятно ще е по-млад от вас.

Повод за празнуване в може да бъде важно събитие в живота на младеж или млад мъж, но доколко вие ще присъствате на това събиране и по какъв начин ще се организира, ще зависи и от конкретната ситуация в живота ви.

На жените ще им се наложи да вземат трудни решения, които емоционално могат да въздействат песимистично, да изпитате страх от неизвестното пред вас или да преживеете периоди на нестабилност.

През тази седмица ще ви се наложи да разрешавате с много такт и дипломатичност неприятности свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Седмицата носи притеснения свързани със здравето на жена, най-вероятно от кръга ви роднини.

Водолей

През седмицата от 5 до 11 декември ще следите внимателно развитието на събития, които са важни за вашето семейство, работа, за обществото, в което живеете.

През тази седмица с удоволствие ще се наредите сред зрителската аудитория, търсейки своето място на първия ред. Отстрани може да изглежда сякаш си почивате, но всъщност това ще бъде време за събиране на информация и знания, с които ще задвижите новите си дела в началото на 2023.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с важни професионални дела и насочете вниманието си към семейството и към близките си роднини.

Понякога ще изпитате затруднение да балансирате между отговорностите си: работа и семейство, приятели и обществени задачи, затова изберете това, което е по-важно за вас в този момент.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще дойдат чрез работа, бизнес или семейните ви отношения.

Не е изключено да се зарадвате на неочаквана печалба, която ще получи някой от семейството ви или от кръга ви близки приятели.

Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с близък човек или приятел, който живее в друг град или държава.

През седмицата може да възникне неочаквано препятствие свързано с пътуване, както за вас самите, така и за нкяой от кръга ви роднини или близки хора.

През седмицата момичетата и момчетата внимателно да следят всяка информация, новина или предложение, които ще дойдат чрез човек, с когото нямате близки отношения. За вас може да възникне една нова възможност, но не ви пропоръчвам рискови действия.

Някои от вас ще преживеят събития или срещи, които ще дадат надежда за разрешаване на важен проблем.

Мъжете ще имат седмица на размисли по извървяния през годината житейски път. Какво сте си пожелали в началото на годината? Какви са били плановете ви? Какво сте успели да реализирате и да постигнете благодарение на вас самите?

Дали сте усетили закрилата на съдбата в трудните моменти, през които преминахте? Имате за много неща да мислите, да преценявате, да съдите самите себе си или да сте горди от усилията и труда, които сте положили през годината.

През тази седмица жените ще имат трудни отношения с хора от семейството или с колеги, които основно ще са свързани с пари, проуснати задължения или бягство от отговорности.

Лесно ще възникват спорове и противоречия на тази основа. Преди всичко през тези седем дни избягвайте потайност или лъжи в отношенията си.

Подобни действия могат да ви въвлекат в много неприятна за вас ситуация, с неясно развитие в бъдещето.

Риби

През седмицата от 5 до 11 декември ще трябва да фокусирате вниманието си върху собственото си здраве и физическа форма.

Старайте се да си осигурите достатъчно движения, физическа активност, да промените начина си на живот по точки, които знаете добре, че ви вредят. Осигурете си емоционален и психически комфорт, тъй като това ще е наистина важно за вас.

През тази седмица могат да ви изненадат събития в дома или на работното ви място. Ще съумеете дипломатично, разумно и с мъдрост да се справите с всяка една от тях.

Ако те са свързани с работата ви, в някои случаи могат да имат връзка с повишение на заплата, с получаването на неочаквани пари, печалба и др.

В любовния ви живот седмицата ще бъде сложна, непредсказуема, особено за тези, които в момента преминават през една криза в отношенията си.

Предстои ви да вземете важни решения, които ще изискат от вас промени, които макар и да са трудни ще бъдат най-доброто за вас.

През седмицата може да очаквате радостно събитие, събиране или предложение свързано с роднина или близък приятел.

През тези седем дни ще имате възможност да разширите кръга си от приятели или познати.

През седмицата събитие в живота на ваш млад роднина ще е причина за разговори или планиране на бъдещи действия и др.

Тази седмица ще бъде важна за нещата, които предстои да преживеете във вашето семейство или брак.

Момчетата и момичетата ще имат обща дейност, поводи за събирания, излети или пътувания със свои връстници, съученици, колеги или приятели. Момичетата да се пазят в интимните си отношения от нежелана бременност или здравословни проблеми.

През тази седмица ще срещнете нови хора, но не бива да се впечатлявате от тяхното поведение, което в повечето случаи ще прикрива ниска интелигентност, злобен или завистлив характер.

Мъжете ще имат различни финансови ангажименти, дейности от които ще очакват някакви приходи или изгода. Любовният ви живот няма да бъде скучен, но в случай, че това има връзка с изневяра, бъдете внимателни в какво и с кого се забърквате. Седмицата ще премине бързо за вас изпълнена с различни задачи, и неотложни ангажименти.

Жените ще са неспокойни поради някои неясноти в личния си или професионален живот. Някои стресови, неочаквани ситуации през тези седем дни могат да създадат нови неприятности в живота ви, или да усложнят вече възникнали такива. През тази седмица ще имате работа с някакви документи, ще подписвате нещо, от което ще зависят вашите доходи или разходи.

Източник:https://astro.velida.net/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви