18-годишната моделка Лени Клум и дъщеря на Хайди Клум сподели в Instagram кадър от банята си, на който носи червен дантелен сутиен от коледната колекция на марката Intimissimi.

Седейки върху плота пред огледалото, Лени насърчава младите дами не само да бъдат още по-секси тази година, но и да не забравят да измият зъбите си преди лягане.

Сутиенът ѝ е допълнен от бельо с няколко връзки, които се простират чак до коремната област.

„Вечерна рутина с новото коледно бельо на Intimissimi“, написа Лени под снимката, напомняйки на последователите си, че всички празнични артикули на марката вече могат да се закупят както от физически, така и от онлайн магазини.

Въпреки че този път беше сама, Клум наскоро отпразнува поредното си професионално партньорство, правейки специална фотосесия с известната си майка.

Тя и Хайди се опитаха да вдъхнат още повече увереност на жените и да покажат силата, която едно красиво бельо може да ти осигури. Тогава двете дами позираха в еднакви черни и бели дантелени комплекти, приковавайки вниманието на всичките си последователи.

Наскоро Лени говори пред списание People за момента, в който е започнала да мисли за моделството като бъдеща кариера. „Бях спряна в един магазин за дрехи, когато бях още на 12 и ме попитаха дали искам да съм модел на дрехите“, разкрива тя, допълвайки че въпросният магазин ѝ е бил любим по това време.

Докато вълнението на момичето е било огромно, не можем да кажем същото за мнението на Хайди. Когато Лени я помолила да приеме офертата, известната ѝ майка категорично отказала.

„Бях много тъжна, но в крайна сметка разбрах, че е била права. Но това беше моментът, в който исках да стана модел“, спомня си тя.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви