Световният лидер в производството и доставка на почистваща техника „Керхер“ откри нов модерен шоурум в Бургас.

Новата база, в която се нанесоха лидерите в бранша, се намира в Южна промишлена зона  -Бургас на улица Индустриална 53.

Новият център на компанията е разположен на площ от 650 квадрата, като на нея се помещават шоурума, сервиз, складова база и специализиран Тренинг център, в който се обучават служителите на компанията и на нейните търговски партньори.

Компания ‘Керхер“ предлага богата гама професионално доказани и сертифицирани продукти за дома, хотели, градини, автомивки, специализирани обществени заведения, строителни обекти и други обществени места.

Новият модерен център на фирмата разполага с тесни специалисти в сервизните дейности за гаранционно и извънгаранционно обслужване.

На официалното откриване присъстваха мениджърския екип на компанията с ръководител Мартин Василев, който е управител на марката  за град Бургас, а старт на тържественото събитие даде специалният гост от семейството на Керхер, госпожа Лилия Седлар  -Регионален президент на компанията за Източна Европа.

„Бургас е сред лидерите в налагането на марката на пазара. Помня, че стартирахме с двайсетина човека и реализирахме 4 милиона приходи, когато стъпихме на пазара в  морския ви град. Днес в Бургас за компанията работят 67 човека и реализирахме 18 милиона годишен оборот. Всичко се е умножило по три. Това са чудесни резултати и аз съм много доволна, но винаги може и още“, каза  Лилия Седлер в официалното си слово по откриването.

„Бургас непрестанно се разраства и модернизира. Заслужава най-доброто и което зависи от нас, ние го правим с желание и в името на хората, бизнеса и държавата. От тук нататък вдигаме още повече нивото на обслужване и внимание към детайлите. Пожелаваме си дълги години успехи, винаги в крачка с най-новото, модерно и съвременно на пазара и много доволни клиенти“, обърна се към присъстващите управителя Мартин Василев.

След официалните слова беше прерязана лентата и магазина разтвори врати.

Компания „Керхер“ ще работи всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа. В събота ще посреща клиентите си от 10.00 до 14.00 часа.

Официалният адрес е Южна промишлена зона, улица Индустриална 53.

За желаещите да се свържат предварително със служители на компанията от редакцията ви предоставяме техните телефони:

Магазин: 0888 625 855

Сервиз: 0888 662 855

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви