ОД на МВР дава днес подробности за катастрофата от вчера следобед, когато на изхода на Бургас, посока София, се блъснаха лек автомобил „БМВ“ и катафалка, за която Burgasnews първи съобщи.

На 29 ноември около 15.15 ч. на пътя София – Карнобат – Айтос – Бургас в посока Бургас / на изхода на автомагистрала „Тракия“, ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас/, лек автомобил „БМВ 540“, с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен мъж от с. Черни връх, общ. Камено, изгубил контрол над автомобила.

Причината е движение с несъобразена с пътните условия скорост и мокра пътна настилка. БМВ-то блъска спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ – катафалка, със старозагорска регистрация, управляван от 21 годишен бургазлия.

От инцидента са пострадали водачът на „БМВ“, който е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота. Пострадали са и неговите спътнички. 24-годишна бургазлийка,  пътуваща на предната дясна седалка е настанена за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас в крайно тежко състояние с пряка опасност за живота,  а 23-годишна бургазлийка, седяща на задната седалка е приета за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви