Нацистите използвали свръхестественото
Нацистите използвали свръхестественото

Разбира се, нацистите от Третия райх не са създали зомбита и не са сключили договор с Дявола (може и това да са опитвали …!), но са правили много други неща, които ще разгледаме по-долу. Те са се опитвали да използват свръхестествени сили, за да спечелят войната. Вярвате или не, това е вярно

Опит за търсене на вражески кораби с помощта на махало.
Както се смята, в Берлин имало таен офис с инициалите SP на вратата. Буквите означават Star Pendulum. Зад вратата имало няколко екстрасенса, които с помощта на махала трябвало да намерят местоположението на вражеските военни кораби на картите.

Този проект започнал, когато в Германия разбрали за английски екип от хора със свръхестествени способности, които “шпионирали” нацистите. Някои “надеждни източници” съобщавали, че “британците са създали институт, в който работят с махала и с тяхна помощ изчисляват позициите на германските кораби и подводници“.

Всъщност, британците просто разбили тайния код на “Енигма” и научавали много тайни на нацистка Германия. Въпреки това, нацистите вярвали в теорията за английския екип с махалата и се опитали да създат свой собствен.

Когато започнали да тестват работата с махалата, някакъв човек, на име Лудвиг Станиак сложил махалото на място, където всъщност бил преди това германски боен кораб. Най-вероятно това се случило случайно,

но нацистите били много притеснени и класифицирали всичко.

Въпреки това, според някои данни, техният екип от екстрасенси не можал да постигне нищо и те просто безполезно прокарвали махалата по картите, по цели дни.

Химлер бил сигурен, че може да предсказва бъдещето.
Според Вилхелм Вулф, личен астролог на Хайнрих Химлер, Химлер не само е наемал хора със свръхестествени способности, но също така е бил сигурен, че той самия имал дарбата да предсказва бъдещето.

Химлер казал на Вулф, че никога не е вземал решения, без да провери положението на Луната и звездите, и всяка команда, която той давал на армията, се основавала на този анализ.

По-късно, Химлер забранил астрологията в цяла Германия. И не защото бил разочарован от нея, а защото, както казва Вулф, се страхувал да не се разбере колко могъща е тя.

Химлер казвал:
“Не можем да позволим на никой, освен аз, да се занимава с астрология. Астрологията трябва да остане привилегия и да не бъде достъпна за масите.”

Убеждението, че Исус е германец.
Бригадирът на СС – Карл Вилигут, имал много необичайни идеи за своята страна, нацизма и неговите лидери. Според него, германската култура е възникнала преди 228 хиляди години, когато в небето имало три слънца, а по земята се скитали гиганти и джуджета.

А Исус бил германец и истинското му име било Крист.

Вилигут разработил цяло “историческо учение”, според което, самият той бил потомък на древния немски крал-бог. Много хора около Вилигут откровено казвали, че е луд. Въпреки това, Химлер неочаквано подкрепил Вилигут, а той на свой ред го убедил, че е въплъщение на първия император на Германия.

Вилигут помогнал на Химлер да намери идеалното място за идеологическото обучение на хората от СС в замъка Вевелсбург, който трябвало да стане нацисткия Камелот. Много легенди са свързани с този замък, включително за Светия Граал и Копието на съдбата.

Рудолф Хес заминава за Англия по съвет на астролог.
На 10 май 1941 г., заместник-фюрера Рудолф Хес напуска Германия и отлита за Шотландия, за да се опита да сключи мир с херцога на Хамилтън и британското правителство.

Въпреки факта, че Хес, който бил осъден на доживотен затвор в Нюрнберг, остава верен на Хитлер и идеалите на нацизма до края на живота си, това негово действие определено не било съгласувано с плановете на Хитлер.

Какво е накарало Хес да направи това? Отговорът бил много необичаен. Първо, неговият приятел д-р Карл Хаусхофер му казал, че е имал сън, в който Хес минавал през английски замък, а между Англия и Германия е настъпил мир. И тогава, личният астролог Хес му казал, че на 10 май, шест планети ще бъдат в Телец, а Луната ще бъде пълна. Това щял да бъде много благоприятен ден за пътуване по света.

Поради това, Хес решил да отиде в Шотландия и да се опита да сключи мир с британците.

Той обаче се провалил и прекарал остатъка от живота си в затвора. Хитлер обвинил астролозите, че заради тях са хванали Хес. След това се съгласява официално да забрани работата на екстрасенси, астролози, лечители и други окултисти в страната.

Химлер използва медиум, за да търси сваления Мусолини.
Дори и след забраната на астролози и медиуми, Химлер продължавал да работи с такива хора и да ги наема. Той бил сигурен, че суперсилите им са истински.

През лятото на 1943 г., италианският херцог Бенито Мусолини е отстранен от власт и никой не знаел къде се намира. Когато Хитлер наредил на специалния екип да намери Мусолини, те не знаели къде да го търсят.

Тогава Химлер лично отишъл в затвора и там открил няколко арестувани окултисти. Той обещал на тези хора свобода, в замяна на помощ и скоро един от медиумите посочил малък остров, близо до Неапол. Намерил бил това място с помощта на махало.

Въпреки това, Химлер не използвал този съвет и скоро германците прихванали радиото на Мусолини. Така открили местонахождението му. Но, когато открили местонахождението на Мусолини, Химлер проверил и установил, че медиумът действително посочил правилното място. Именно там се криел дучето.

Тогава Химлер тайно наел този медиум за собствените си цели и му плащал заплата, вярвайки, че силите му ще им помогнат да отвърнат на напредващите руснаци и съюзници.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви