Конкуренцията на върха на списъка с лицензирани хазартни компании в България определено е люта и се очаква да става все по-напечена с напредването на времето.

Разбира се, традиционното силните компании продължават да държат водещите позиции и няма да искат да сдават челните места. В този списък попада и водещият бетинг сайт efbet.com, който вече от доста години насам се смята за №1 хазартна платформа в България.

Извоюването на подобно звание не е никак лесна задачата, но поддържането на реномето е не по-малко отговорно. Предстои да видим кое кара този доставчик да изпъква пред останалите.

Дългогодишна история

Всяко достигане до челните места в дадена сфера изисква години наред постоянен труд и доказване пред клиенти и обществеността като цяло. Не е случайно, че още през 1990 година настоящите собственици на букмейкъра са започнали бизнеса с наземни казина, разгръщайки солидна мрежа от казина из цялата страна.

Логично, следващата стъпка е навлизането в онлайн пространството, което се случва далеч преди конкурентите. Ефбет се сдобива с лиценз за онлайн залози през 2006-та година, което е огромна стъпка напред за онова време, в което у нас технологиите далеч не бяха толкова напреднали.

Името на компанията тогава е било Balkanbet, но през 2011-та се извършва ребрандиране, с което стартира и обръщане на по-голямо внимание на секцията за спортни залагания. Трябва да имаме предвид, че по това време почти не е имало други компании с подобен лиценз на българския пазар, което е дало огромно изначално предимство, което влияе на предпочитанията на потребителите и до ден днешен.

Компанията се отличи с това, че бързо започна да се разраства във всички аспекти и сфери, печелейки доверието на хиляди клиенти, които виждат, че се работи професионално и коректно, като в същото време успяха да запазят нивото през годините.

Как се изкачи до първо място efbet?

След издигането до челната позиция, винаги е трудно да се задържиш там, тъй като постепенно се появяват конкуренти, които да оспорят твоята досегашна хегемония. Второто вече е факт, след като през последните няколко години редица компании взеха хазартни лицензи и могат да се похвалят с разнообразно портфолио. Рекламната дейност на efbet обаче засега е доста добра.

Именно първоначалните успехи на компанията допринасят за възможността за простиране на спонсорската и рекламната дейност на подобно всеобхватно ниво, каквото е налице до ден днешен.

Трябва да вземем предвид, че компанията е благодетел на българското футболно първенство, както и на десетки други спортни клубове и спортни първенства от цялата страна. Нормално е да очакваме и популярността на букмейкъра само да се покачва.

Какво трябва да стори ефбет, за да се задържи №1?

Разнообразието и обновяването на опции винаги са най-важните неща, когато става дума за поддържането на интереса на клиентите. В хазарта това не се различава и затова efbet се грижи постоянно да излиза с нови бонусни предложения. Това е факт и покрай Световното първенство в Катар, така че желаещите да залагат при този букмейкър няма да останат разочаровани и през идните седмици.

Обновените спортни оферти далеч не са единственият коз обаче. Казиното на ефбет си остава най-силното перо, така че за любителите на игрите на маса и ротативките може също да очакват постоянна палитра от интересни възможности.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви