Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ представиха видеоклипа към песента „Играча на мача“.

Визуализацията идва само два дни след старта на Световното първенство по футбол в Катар, което може да даде на запалянковците видео-музикална пауза в полувремената на мачовете.

Дни преди появата на клипа, Стефан Вълдобрев разкри пред последователите си във Facebook, че по време на снимките е претърпял сериозна футболна контузия – скъсани мускулни влакна, заради което временно ще е „извън строя“, но оставайки с позитивна настройка допълни: „Случват се такива работи с отдадените играчи“.

Парчето „Играча на мача“ е част от албума „Жълт код“, който излезе през лятото на 2021 г. В деня на премиерата на видеоклипа Стефан Вълдобрев написа:

„Благодарим за вашата всеотдайност и професионализъм! Това е първият наш проект, осъществен с помощта на Национален фонд „Култура“ – оценяваме тази подкрепа и изказваме нашата благодарност. Попътен вятър на песента и клипа“.

Във видеото участват: Хайри Халил, Ева Петрунова, Ванеса Викторова, Силвия Кефалова, Полина Ръсина, Петя Александрова, Деа Попова. Режисьор е Теодора-Косара Попова.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви