Миналата седмица стана ясно, че Оливия Уайлд и Хари Стайлс са решили да си вземат „почивка“ след близо двегодишно запознанство. People, публикуваха, че раздялата е била „трудна“ за 38-годишната актриса, която е „разочарована“ от начина, по който са се развили нещата.

„Раздялата е била по-трудна за Оливия. Те имаха някои проблеми, но Оливия смяташе, че ще се справят с всичко това“, обясниха от изданието.

През уикенда беше съобщено, че въпреки раздялата, между Оливия и Хари ‘няма лоши чувства’ и решението да се разделят е било взаимно.

Хари не е захвърлил Оливия, нито обратното – казва вътрешен източник пред Page Six. ‘Невъзможно е връзката им да продължи, когато той ще обикаля света догодина, а Оливия има своята работа и децата си’.

Според тях ‘това е правилното нещо и за двамата’, въпреки ‘специалната връзка’ на 28-годишната попзвезда и 38-годишната актриса.

В петък PEOPLE съобщи, че двойката „си взима почивка“ от романса си поради това, че имат „различни приоритети, които ги държат разделени“.

„Той все още е на турне и сега заминава за чужбина. Тя се фокусира върху децата си и работата си в Лос Анджелис. Това е много приятелско решение. Те все още са много близки приятели“, сподели приятел на двойката.

„В момента те имат различни приоритети, които ги разделят. Общественият натиск върху тях е труден. Имали са възходи и падения по време на връзката си“, сподели още той.

За последен път Оливия беше видяна да подкрепя Хари, когато присъства на концерта му на 15 ноември в Kia Forum в Лос Анджелис, където беше придружена от двете си деца.

Оливия има син Отис, на осем години, и дъщеря Дейзи, на шест години, от бившия си годеник Джейсън Судейкис.

Хари и Оливия се прочуха с участието си във филма „Не се тревожи, скъпа“, като се появиха слухове за вражда между Уайлд и колежката ѝ Флорънс Пю.

Пътищата на двойката се пресичат за пръв път през септември 2020 г., когато Хари е избран за съпруг на актрисата Флорънс и замества Шиа Лабъф във филма „Не се тревожи, скъпа“.

Певецът, който направи актьорския си дебют във филма „Дюнкерк“ през 2017 г., се включи във филма на Оливия, след като впечатли както режисьора, така и звездата Флорънс.

След като се „сближиха“ на снимачната площадка на „Не се притеснявай, скъпа“, холивудската актриса беше заснета да пристига в дома на бившия сърцеразбивач от One Direction в Лос Анджелис с багаж в ръка през януари, а двамата бяха забелязани да шофират заедно из Калифорния през януари 2021 г.

След това двойката направи публичния си дебют, когато беше забелязана да се държи за ръце на сватбата на агента на Хари в ранчото Сан Исидро в Монтесито, Калифорния.

Зрителите видели как американската актриса гали крака му под масата им през цялата вечер.

През декември 2021 г. Оливия коментира връзката ѝ с Хари, с когото излезе публично само два месеца след раздялата си с актьора Джейсън Судейкис.

Когато Оливия беше видяна да се държи за ръка с Хари, който е с десетилетие по-млад от нея, много хора повдигнаха вежди колко бързо е продължила напред.

И макар че актрисата заяви, че е „изкушаващо“ да оправдае слуховете, тя добави в интервюто си за Vogue: „Но мисля, че това, което осъзнаваш, е, че когато си наистина щастлив, няма значение какво мислят другите за теб“.

През август 2022 г. Хари призна, че „е изминал свой собствен път, за да разбере своята сексуалност“ и дори говори за това, че има деца пред Rolling Stone в първото си съвместно интервю с Оливия.

По време на интервюто Оливия похвали приятеля си за позитивното му отношение и нарече феновете му „дълбоко обичащи хора“.

Говорейки за ролята си на хомосексуалист в предстоящия романтично-драматичен филм „Моят полицай“, Хари каза: „Мисля, че всеки, включително и аз, има свой собствен път в откриването на сексуалността и в това да се чувства по-комфортно с нея“.

Миналия месец беше съобщено, че Флорънс и Хари са се целунали извън екрана, след като са развили „незабавна химия“ на снимачната площадка на филма „Не се трeвожи, скъпа“ – седмици преди звездата на One Direction да започне връзка с Оливия.

Обърканият филм, в който Стайлс и Пю играят съпружеска двойка, беше засенчен от редица противоречия както преди, така и след запомнящата се неловка премиера на филмовия фестивал във Венеция през септември.

По-специално, Пю не призна Уайлд на червения килим след спор на снимачната площадка, за който се смяташе, че е предизвикан от неудобството на актрисата, че режисьорът ѝ е започнал много публична връзка със Стайлс, докато филмът се снима на място в Лос Анджелис.

Източници твърдят, че разривът между тях се дължи на първоначалната химия между Пю и екранния ѝ съпруг, преди той да се обвърже романтично с Уайлд.

Вътрешен източник заяви пред The Sun: „Хари и Флорънс имаха химия от самото начало, която се отрази невероятно добре на екрана.“

Той добавя, че е било ясно, че Хари и Оливия имат истинска връзка и Флорънс уж била недоволна, когато се появили снимки, на които се държат за ръце.

Твърди се, че между двете жени вече е имало напрежение, а разрастващият се романс на Хари и Оливия е влошил нещата.

По време на едно от събитията, италиански журналист попита Пю за това, което смята за „вдъхновяващо“ във филма, и направи лукав коментар на Уайлд.

Тя отговори: „Мисля, че е много вдъхновяващо да видиш как една жена се отдръпва, казва „не“ и поставя всичко под въпрос. Много е вълнуващо да видиш жена, която прави това пред и извън камерата“.

Запитана кога казва „не“ извън камерата, Пю шеговито отговори: „Кога казвам „не“? Когато някой ми каже, че не мога да ям торта.

Слуховете за вражда между нея и Флорънс се засилиха, след като наскоро изтече видео, в което режисьорката предлага на главната героиня да се „събуди“.

Видеото изтече, след като Шиа Лабъф, който първоначално трябваше да застане начело на филма, опроверга твърдението на Оливия, че е бил уволнен от проекта.

През септември Хари и Оливия се появиха заедно за първи път на червeния килим, когато предприеха промоционалното си турне за филма „Не се тревожи, скъпа“ във Венеция.

Остроумни фенове споделиха видеоклип, в който Хари отказва да застане до приятелката си Оливия за снимки, въпреки молбата на член на екипа на актрисата. Двойката очевидно спазваше дистанция през цялата вечер, но в един момент беше забелязана да си разменя влюбен поглед.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви