В днешно време зимните бели дрехи са нещо обичайно и поколението Z ходи с доста къси топове и рокли в офиса. Знаем също, че когато трябва да разберем какви цветове вървят с кафяви дрехи, възможностите са по същество неограничени.

Сериозно – кафявото, без значение от нюанса, се счита за неутрално, което означава, че не само се съчетава добре с други неутрални и земни тонове, като черно, кремаво, бяло и маслиненозелено, но е подходящо и за балансиране на по-ярки изявени цветове.

Въпреки това, ако все още се чудите с какво да носите кафяво, ние имаме няколко идеи за облекло, които могат да ви помогнат с избора през следващите месеци.

Черно

Вместо да избирате изцяло черна визия за студените месеци, вкарайте малко цвят, добавяйки кафява кожена пола към черен пуловер. Идеалната комбинация за работа в офиса и професионални срещи, които ви предстоят преди празниците.

Жълто

Вярно е, че жълтото има тенденция да открадва светлината на прожекторите, но ако искате да смекчите нещата и да направите тези ярки дрехи по-малко бляскави, комбинирайте ги с нещо кафяво. Дали това ще бъдат обувки, чанта или кожено яке, зависи изцяло от вас.

Лилаво

Наситенолилаво в комбинация с кафяво създава елегантна, царствена визия, докато по-светло, като лавандула, ще придаде на кафявите дрехи свежо и ефирно излъчване.

Зелено

Съчетаването на земни цветове по време на есента? Новаторско, знаем. Понякога обаче класиката е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете стилни и да се чувствате удобно.

Изберете комбинация между зелено и кафяво за следващото ви излизане, независимо дали отивате на бърза среща с приятели или трябва цял ден да сте в офиса.

Бяло и кремаво

Бялото изпъква на почти всеки цвят, но кремавото е по-близко по нюанс, което му позволява да се слее изцяло с кафявото облекло.

Изпробвайте тенденцията блокиране на цветовете, като носите кремаво горнище с кафяво долнище, създавайки тоалет, който е приятен за очите.

Червено

Ако поразителната комбинация от черно и червено не е за вас, опитайте вместо това кафяво и червено.

Тези два цвята са толкова сходни, че почти изглеждат като смесени – което вероятно е причината топлото съчетаване да е толкова популярно за есенните и зимните месеци.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви