Стъпка по стъпка

На 23 ноември (сряда) вечерта в Бургас ще бъде повече от интересна. От 19 часа в театър „Адриана Будевска“ сцената ще превземе трупата на Театър „Българска армия“, за да представи премиерно „Стъпка по стъпка“.

Постановката е от Питър Куилър, под режисурата на великолепната Лиза Шопова. Действието в пиесата, посветена на любовта, заплита цял куп трогателни и смешни ситуации и проследява предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени.

Героини са Паула – Анастасия Ингилизова; Софи – Гергана Плетньова и Моника – Евелин Костова, тръгнали малко „по принуда“ на двудневен поход в планината.

Компания на дамите на сцената ще правят и трима джентълмени – Даниел Върбанов, Денислав Маринчев и Стефан Роглев – студенти в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“ от класа на проф. Атанасов.

„Какво се случва, когато три жени малко „по принуда“ тръгват на двудневен поход в планината? Естествено си споделят, но не всичко, после без видима причина се карат и логично се сдобряват, „малко“ се напиват, уж се мразят, но пък много се обичат.

Да, на пръв поглед това е пълен хаос от чувства, но ние жените го наричаме приятелство.

И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат, а то е точно този разпилян пъзел от чувства, в който ние успяваме да не се изгубим“ – споделя Лиза Шопова и добавя: „И все пак: Това, което се случва в планината, си остава в планината!“

Заповядайте да споделите приключенията на три дами из дебрите на природата.

Там, в дивото ѝ сърце, те ще слязат от влака на забързаното ежедневие и ще имат времето и възможността да разберат истински тези до себе си, да надникнат в собствените си сърца, да разкрият премълчаните тайни и обиди и да вземат важни решения.

Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда?

Стъпка по стъпка ще вървим с тях към върха, където трябва да си вземат последно сбогом с тяхна починала приятелка. Подарете си час и половина в света на Питър Куилър, пресъздаден от Лиза Шопова.

Стъпка по стъпка, из една красива история за женското приятелство. Премиерата е от 19 часа на 23 ноември (сряда) в Държавен театър „Адриана Будевска“, Бургас. Билети можете да намерите на касата на НХК. За повече информация и резервации: 0894898098 Маруся Русева, „Арт Ателие.“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви