Парис Хилтън планира да зачене инвитро през 2023 г. Това съобщи самата тя в социалните мрежи, разкривайки, че нейната стимулация е минала и има оплодени и вече замразени ембриони. Но най-точният момент, в който да ѝ ги поставят, предстои.

Наскоро известната двойка отпразнува първата година от своя брак – с пищно парти, на което покани най-близките си.

„Получавам огромно количество съобщения от хора, които ме питат кога ще имам бебе“, написа 41-годишната Парис в своята история в Instagram. И така сподели, че тя и нейният съпруг все пак са предприели най-важната стъпка от инвитро процедурата.

„Съпругът ми и аз винаги сме искали да се насладим на първата си година от брака заедно като двойка. Ние планираме да създадем нашето семейство през 2023 г.“, обяснява Хилтън.

Още след като сключи брак с Реум, Парис Хилтън подхрани спекулациите, че може би е бременна, носейки по-широки дрехи. Тогава си личеше, че тя имаше и малко коремче, което някои смятат, че е било вследствие на медикаментите, които тя е приемала по време на стимулацията за изваждане на яйцеклетки.

Все пак, след признанията на известната актриса, модел и бизнесдама, става ясно, че двамата с мъжа ѝ не са се бавили дълго след бракосъчетанието и вече имат замразени ембриони, които да използват на по-късен етап.

„Имам изключително натоварен график за работа и пътуване, но нищо не ме вълнува повече от това да стана майка през 2023 г.!“, категорична е блондинката.

Признанията на Парис идват малко след като нейната майка коментира в медиите, че тя се опитва да зачене и има проблеми с фертилитета. „Разбива сърцето ми, защото знам, че тя се опитва и опитва… Толкова много хора се борят и това не се случва просто така“, споделя Кати Хилтън.

Преди броени дни звездата призна, че изминалата година е била нейната най-добра, защото вече има съпруг, който е нейният най-добър приятел.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви