Марго Роби обяви в списание Vanity Fair, че филмът „Карибски пирати“, в който тя е в главната роля, най-вероятно няма да се осъществи, пише Variety.

През юни 2020 г. беше обявено, че номинираната за „Оскар“ Роби ще бъде звездата в новия филм „Карибски пирати“.

„Имахме идея и я разработвахме известно време, за да има филм, с жена в главната роля – просто различен вид история – която смятахме, че би била наистина страхотна“, това казва Роби за планирания филм „Карибски пирати”. „Но предполагам, че не искат да го направят.“, допълни тя.

През лятото на 2020 г. Disney започва разработка на филма „Карибски пирати“ с Марго Роби в главната роля. Джери Брукхаймър, който продуцира и петте филма „Карибски пирати“ с участието на Джони Деп, е ангажиран и с двата нови проекта по това време.

В интервю за The Sunday Times през май Брукхаймър казва, че и двата филма остават в процес на разработка. Мегапродуцентът също така потвърди, че в бъдещето на „Карибски пирати“ в момента не е замесен Джони Деп, въпреки слуховете, че се завръща.

„Да. Говорим с Марго Роби. Разработваме два сценария за „Карибски пирати“ – един с нея, един без“, каза Брукхаймър, попитан за бъдещето на филма. „Ще се върне ли Деп? Не на този етап. Бъдещето предстои да бъде решено.”, допълва още продуцентът.

Предишните „Карибски пирати“, всички с участието на Деп в ролята на капитан Джак Спароу, събраха приходи от 1,5 милиарда долара в страната и 3,07 милиарда долара в международен план, като пазарът в Северна Америка представлява прогресивно по-малък дял.

И петте филма „Карибски пирати“ са събрали повече от 650 милиона долара в световен мащаб, като „Dead Man’s Chest“ и „On Stranger Tides“ надхвърлят границата от 1 милиард долара.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви