Grand Wedding Expo

От 17 до 19 ноември (четвъртък, петък и събота) в Гранд хотел и СПА Приморец ще се проведе Grand Wedding Expo. Форматът с вход „свободен“, кани през трите дни от 11 до 19 часа, да откриете всичко, свързано не само със сватбеното тържество, но и с бала, годишнина или друг специален момент – от фотограф и флорист, до сладкар и агенции за организация на събития.

Всички те ще присъстват на изложението и ще са на разположение за консултации. Ще има и разкошни тематични декорации, които ще показват нагледно как може да изглежда украсата за сватбено тържество.

Водеща на третото издание на Grand Wedding Expo ще бъде носителката на короната Мис България – Елена Тихомирова.

За да е максимално полезен на всички, форматът ще предложи и полезни подсъбития с отворени врати, на които отново всички са добре дошли. Те ще се състоят в зоната на изложението в Гранд хотел и СПА Приморец. Ще бъдат водени от различни специалисти от сватбения и събитийния бранш и ще дадат полезна информация на всички, на които предстои организация на тържествено мероприятие като сватба, бал или друго. Ето програмата по дни и часове:

18 ноември, петък        

15:00 – 18:00 Демонстрация празнични прическа и грим – стилисти Ксения Вълева и Галина Георгиева и гримьор Катрин Валентинова от екипа на SENSE Beauty Salon

16:00 Тенденции в сватбените торти – Елена Баулина, Kisso

17:00 Символика на цветята в булчинския букет – Диана Теодосиева, Бутик за цветя ДИАНА

18:30 Ревю булчински рокли Pronovias и официални рокли Sherri Hill – с любезното съдействие на Сватбен център Брилянтин с управител Силвия Танева

 

19 ноември събота       

12:00     Дегустация сватбено меню – екип ресторанти Гранд хотел и СПА Приморец

13:00     Нумерология: Любов и Брак – Валентина Радиева – Маренова

14:00     Как да изберем сватбен фотограф – Божидар Кръстев, Vonlè Art

15:00     Първи брачен танц – Вероника Братанова, школа по танци VeroniQue

16:00     Сватбата през обектива на Ивелин Илиев

Не пропускайте възможността да откриете на едно място всичко, от което се нуждаете, за да сбъднете мечтаната сватба, бал или друго събитие на едно място.

В Гранд хотел и СПА Приморец в трите дни на Grand Wedding Expo на ваше разположение ще бъдат фотографи Vonlè Art и Ивелин Илиев; сватбени агенции Финес, Magic World, Мирена, Лалето, Каприз; сладкарите от Kisso; майсторът на хартиени цветни композиции Иванка Шентова; певицата Мариана Добрева; представителите на Love Bridal London с разкошни булчински рокли; разкошни бижута и часовници на световни брандове, представени от GIULIAN.

За да запечатате спомените си, грижата ще има Mr. Happy Booth с фото будка, която можете не само да използвате на момента и да си тръгнете с кадър-спомен от grand Wedding Expo, но и да наемете за свое бъдещо събитие.

Специален гост на Grand Wedding Expo ще бъде Денина Мартин – моден инфлуенсър и дизайнер със собствен бранд и автор на популярен блог за мода и красота, пътуване и лайфстайл с над 1.2 млн. преглеждания годишно.

Заповядайте! Всички са добре дошли на III Grand Wedding Expo, входът е свободен.

Grand Wedding Expo

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви