Стив Басет: Данни за НЛО могат да сринат икономиката
Стив Басет: Данни за НЛО могат да сринат икономиката

Лидерът на Paradigm Research Group – Стив Басет, е единственият лобист за откритост в „извънземни случаи“ и НЛО на Земята. Според Басет много изследователи смятат, че извънземните са споделяли „антигравитационни технологии с правителството на САЩ. Следователно, ако този факт стане публичен, ще дойде краят на икономиката с изкопаеми горива“.

Басет е убеден, че правителството на САЩ тайно работи с тези технологии от средата на миналия век, но в най-дълбока секретност. Този подход е свързан с опасения относно религията, върховенството на закона и икономиката на минералите.

Според politico.com, Басет е единственият регистриран лобист във Вашингтон, който оказва натиск върху федералното правителство да признае „извънземно присъствие, ангажиращо човешката раса“, както се казва в неговата документация за разкриване на информация.

Той отива във Вашингтон през 90-те години на миналия век, но скоро осъзнава, че не е лесно да убеди законодатели или дори служители на Конгреса да провеждат срещи за обсъждане на НЛО. Така той предприема стратегия, която по-конвенционалните лобисти също възприемат през последните десетилетие.

Стив Басет споделя:

„Казах, че няма да прекарвам време в разговори с някой стажант в някой офис на Хил. Ще лобирам пред медиите.“

Изследователите от Paradigm Research Group казват, че знаят причините, поради които американските власти крият информация за НЛО.

Те твърдят:
„Ако данните за НЛО бъдат разкрити, цялата световна икономика ще се срине!“

Басет добавя, че всички така наречени „летящи чинии“ не използват нефт, бензин, газ или въглища. Изследователят подчертава:
„Те имат различна енергийна система. Без съмнение много по-сложна и дълбока система, базирана на антигравитацията.Някои програми са извадени от юрисдикцията на Белия дом и Конгреса и работят някъде много, много дълбоко, по „черен начин“.

Мога да Ви уверя, че когато държавният глава най-накрая официално признае този факт и представи доказателства, хората ще започнат да се тревожат и да искат да знаят повече.Но дори икономиката да спре да се развива по сегашния начин, тя ще има нови възможности.“

Басет и много други заявяват, че доказателствата за съществуването на НЛО са абсолютно верни и убедителни.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви