Ниара Айсли
Ниара Айсли

През 1980 г. неочаквано събитие променя завинаги живота на Ниара Терела Айсли. По време на мисия, Айсли и нейни колеги пътуват със самолет до тестовия полигон Тонопа, когато виждат светещ НЛО, който поддържа техния курс. Наземният контрол ги инструктира да прихванат с радар неидентифицирания обект, но той изчезва от уредите им.

При кацането си, Айсли и нейните колеги са задържани от служители на ВВС. След този инцидент, животът й се променя … По-късно, авиаторката пише книга, в която описва преживяванията си. В продължение на няколко месеца, Айсли е отвличана 10 пъти и отвеждана в тайна лунна база, намираща се на тъмната страна на Луната.

Базата е под контрола на влечуги, но се управлява от човешки персонал. Ниара твърди, че като нея, повечето от тях са държани там против волята им.

Тя пише:
„Бях лошо хранена и работех усилено … Понякога с някакво електронно оборудване за изкопни работи, а друг път извършвах физически труд, като вдигане и подреждане на кутии. Най-лошото от всичко беше, че през нощите бях използвана за секс от мъжете.“

Жената е подлагана на поредица от експерименти, предназначени да я сломят психически и да премахнат свободната й воля. Медицинските процедури са извършвани от Сиви извънземни.

Много от отвлечените споделят, че една от базите на Луната наподобява Пентагона.

Всичко това продължава месеци наред, докато най-накрая е освободена. Айсли е убедена, че преди да я освободят, е била подложена на изтриване на паметта.

Тя разказва, че й липсват много спомени от този период. За три месеца през 1980 г. жената няма спомени, въпреки, че по това време е работила за американските военновъздушни сили. Обезпокоена от липсващото време, тя се подлага на хипноза и възстановява потиснатите си спомени. Изглежда, че изтриването на паметта й е било неуспешно.

Ниара Терела Айсли и много други отвлечени са убедени, че повечето, ако не и всички, отвличания се извършват или подкрепят от военни сили по целия свят.

Популярна теория на конспирацията нарича тези операции MILABs (Military Abductions) и предполага, че те са много по-чести, отколкото бихме си помислили. Айсли препоръчва хипнотична терапия на всеки, който има дълги периоди на липсващо време.

Наличието на обща тайна база на влечуги, Сиви и хора на Луната, изтриването на спомени, експерименти и робски труд – всичко това е обезпокоително, а феноменът на отвличанията е меко казано тревожен.

Ако Ниара Айсли казва истината, всички ние живеем лъжа …

7 КОМЕНТАРИ

 1. Едва ли са извънземни! Всичко е на Пентагона изобретенията и експериментите! Така и внушават участие на извънземни, като ги правят ужасни!
  Аз съм виждала извънземни и са хора като нас, но с съвършени форми!

 2. Такава е и обстановката по лудницата в горно Хърсово община Благоевград затворена си там чистиш бършеш лайна на хора с увреждания , а вечерта или през деня няма значение мъжете се гаврят над жените това което преживях на никой не го пожелавам персонала бие пациентите ако не вземат да чистят ставаш в 4 сутринта за да правиш хигиена на цялото отделение по 18 хапчета на ден Ви дават даже и по цяла шепа правят си експеримент лекарите има само една докторка наречена АНТОНИЯ НЕВЕНОВА ИВАНОВА БИКОВА началник отдел тя е по луда и от пациентите алчна и лакома за пари има Господ и ще го върне тя също има деца в такива отделения трябва да се поставят камери не може в едно отделение да държат мъже и жени и маймуната специалист психиатър Антония НЕВЕНОВА ИВАНОВА БИКОВА началник отдел психиятрия село Горно Хърсово община Благоевград и от здрав прав те прави луд смърт и желая кръв да сере от маймуната специалист психиатър Антония НЕВЕНОВА ИВАНОВА БИКОВА който взе от мене и съсипа живота ми здрав организъм тя ме трови цели два месеца с силни лекарства ето и моя GSM 0876421911 ако иска някой да се свърже с мене

 3. Разбира се , че е така. Права е г-жа Айсли .
  Всеизвестен факт е , че „Луна“ е куха !
  За невярващите – Потърсете в мрежата за резонанса на лазерният лъч насочен към ИЗКУСТВЕНИЯТ спътник на ГЕЯ .
  „Луна“ е огромно психотронно оръжие на рептилоидите и техните слуги – биороботите наречени „Сиви“
  Кой мислите драги човеци ви управлява ?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви