Възможностите пред бизнеса за излизане на нови пазари и конкретни решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността бяха представени на 2 ноември 2022 г. на работна среща в новооткритото coworking пространството в  ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР.

Във форума, организиран от  ЮГОИЗТОЧНИЯ ДИГИТАЛЕН ИНОВАЦИОНЕН ХЪБ  /DIGIHUB/, участваха 40 представители на малки и средни предприятия от региона.

Те бяха запознати с възможностите на мрежата Enterprise Europe Network (EEN) за излизане на нови пазари, обсъдиха процедурата BG-RRP-3.005, която дава решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия, възможностите за предоставяне на безвъзмездни средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, както и допустими за финансиране дейности в областта на информационните и комуникационните технологии /ИКТ/.

Участниците в срещата се  запознаха и с представители на ИКТ клъстера в Бургас, от които могат да получат съдействие за инициативите си, в неформална обстановка бяха проведени редица срещи и постигнати нови контакти между представители на бизнеса от региона.

Това е първото организирано събитие в споделеното работно пространство в търговския център, което е на разположение на бургаския бизнес от края на м. октомври 2022 г.

Сoworking пространството в  ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР е предназначено за креативни хора от деловите среди на Бургас – от малки бизнеси до разрастващи се компании, неправителствени организации, професионалисти в различни области.

Разположено е на площ от 1200 кв.м. на втория етаж на търговския център с общо 100 работни места, оборудвани с всички необходими технологични възможности за съвременния бизнес.

Създадено е така, че да бъде удобно и комфортно за представителите на различни бизнес среди – предлага самостоятелни офиси, конферентни зали, зали за събития, отворени пространства с бюра за срещи, акустични работни места, места за почивка и цялата богата гама от услуги, които предлага ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР – фитнес зала, ресторант, кафе, търговски площи.

За пълна информация относно цените и пакетите , които можете да ползвате в споделеното пространство – WWW.TRIASPACE.BG

Сoworking в  ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР е първото споделено пространство в центъра на Бургас.

В следващите фаза на развитие предстои да бъде открит coworking в СЕНТРЪЛ ПАРК в к-с „Славейков“.

Така споделеното бизнес пространство, на което ще може да разчита бургаският бизнес, ще се разрасне в голям център за събития и с още много офис площи и работни места.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви