Катастрофиралият камион

27 октомври се оказва денят с най-много самостоятелни катастрофи. За най-тежката, при която в канавката се обърна влекач, а шофьорът загина, ви съобщихме още вчера.

На този ден самостоятелно са катастрофирали един велосипедист, един с тротинетка и още три автомобила.

Около 08.46 ч. на ул. „Жечка Карамфилова“, на 50 м. преди бургаския квартал „Черно море“, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира велосипед, управляван от 40-годишен бургазлия.

Велосипедистът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 0,68 промила. 40-годишния мъж е пострадал вследствие на падането от велосипеда и е откаран в УМБАЛ – Бургас с открита рана на главата, но отказал хоспитализация.

На 27 октомври около 11.40 ч. на пътя Карнобат – с. Житосвят, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил „Дачия Сандеро“, с бургаска регистрация, управляван от 80-годишна жена от Карнобат, която с контузия на шията и съмнение за фрактура на шиен прешлен, е настанена за лечение в отделението по неврохирургия към УМБАЛ – Бургас.

Около 17.40 ч. на пътя Бургас – с. Дебелт, на около 100 м. преди начало на  селото, поради загуба на контрол в условията на десен завой, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно, лек автомобил „Фолксваген Пасат“», с бургаска регистрация, управляван от 60-годишна жена от с. Маринка, която с охлузвания по ребрата, без опасност за живота, е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас.

Около 19.40 ч. на автомагистрала „Тракия“, км. 315+900, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в отводнителна канавка, лек автомобил „Опел Мока“, с бургаска регистрация, управляван от 42-годишна бургазлийка, която със световъртеж, е настанена за наблюдение в неврологично отделение на УМБАЛ – Бургас.

Около 21.48 ч. на ул. „Захари Зограф“ до дом №119 в кв. „Долно Езерово“, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 36-годишен бургазлия. Същият е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2,05 промили. Бургазлията получил от инцидента контузия на главата, фрактура на носа и разкъсна рана на десния клепач.  Прегледан е в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви