Шакира пусна нова песента Monotonía, записана в сътрудничество с изпълнителя Ozuna. В самото парче и видеото към него почитателите на колумбийската звезда откриха препратки към историята за раздялата й с бившия й любим, пише БГНЕС.

Припомняме, че 45-годишната Шакира и 35-годишният Жерар Пике потвърдиха слуховете за раздялата си през юни тази година. Предполага се, че двойката се е разпаднала поради многобройните изневери на футболиста.

Припевът на новото парче е за една връзка, която се е сринала поради „монотонност“, но това не е „ничия вина“.

Стиховете обаче са за човек, който „винаги е искал да бъде център на вниманието и не е раздавал и половината от себе си“, а също така „се е отдръпнал и е станал студен като Коледа“. „Ти ме напусна заради нарцисизма си, ти забрави какви бяхме някога… Тичах след някой, който дори не искаше просто да ме следва. Любовта не е умряла, но тя е в несвяст“, пее Шакира в новата песен.

Има и думи за това как „раздялата е била необходима“ и как „нещо невероятно се е превърнало в рутина“. „Не ми показвай този филм отново, вече го гледах, защото те обичам, но обичам себе си повече“, такива реплики има във втория стих.

Видеото към песента също, очевидно, предава емоциите на певицата от раздялата. В историята тя минава през супермаркет и изведнъж мъж, чието лице не се вижда, я застрелва директно в гърдите с базука.

До края на видеото Шакира върви по улицата с огромна дупка в гърдите и туптящо сърце в ръцете си, а на финала го скрива в сейф и го заключва.

От почитателите не можеше да се скрие и фактът, че непознатият с пистолет е облечен точно като Жерар Пике в музикалния видеоклип на Шакира от 2017 г. Me Enamoré.

Когато преди това звездата бе попитана в интервю дали песните ѝ са за събития от реалния живот. Тя отговори, че „съзнателно или подсъзнателно“ винаги влага личните си преживявания в текстовете и сюжетите на клиповете.

Шакира и Жерар Пике прекараха 11 години заедно, но не бяха официално женени. Двамата имат двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша.

Раздялата не се получи мирно: певицата поиска попечителство над децата, с които планира да живее в Америка. Пике се съгласява с това, само ако Шакира му плаща по пет първокласни полета до САЩ годишно и издръжка за децата.

Също така причината за конфликта беше връзката на футболиста със служителката на неговата компания Клара Чиа.

Веднага след новината за скъсването с Шакира, Пике започна да се появява с момичето публично, което според вътрешни хора силно разочарова певицата.

В скорошно интервю Шакира призна, че преживява „истински кошмар“ заради раздялата, но се опитва да се държи в името на децата.

vesti.bg

1 КОМЕНТАР

  1. Дявол за мен е водолей, наблюдения от тези родени в краят на януари и началото на февруари, брат и братовчед. Пике е описан така от Шакира. Та те са 100% егоисти, пияници, никога не връщат пари, крадливи са, използвачи са. Разведени, понеже са егоисти, и казват ЗА КАКВО СА ЖЕНИТЕ, ЗА ЕБАНЕ, ТО ИМА МНОГО ДРУГИ ЗА ЕБАНЕ, СВИРКАТА НА МАГИСТРАЛНАТА Е ПО ЕВТИНО ОТ ГАДЖЕ И СЪПРУГА. Родено дете водолей се дави. Постите по принцип са геноцид на зодии..

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви