Лунно затъмнение

Есенният коридор на затъмненията започва на 25 октомври със Слънчево затъмнение (затъмнение на Духа) в Скорпион и завършва на 8 ноември с Лунно затъмнение (затъмнение на Душата) в Телец.

Нищо вече няма да е същото

Това е решаващ период, време на трансформация, възможност да промените коренно живота си – за добро или за лошо. Във всеки случай, нищо вече няма да е същото. В коридора на есенното затъмнение на 2022 се актуализират темите, които ще бъдат разработени през следващите 6 месеца, твърдят астролозите.

Планетата на кармата

Последната цифра на годината на раждане разкрива дали ще бъдем щастливи
Коридорът на затъмнението 25 октомври – 8 ноември се отваря на неподвижния Сатурн в силен статус. Планетата на кармата, нормите, която олицетворява структурата, излиза от ретроградното движение, което може да се разглежда като сигурна гаранция, че през следващите месеци ще се постигне нормализиране на ситуацията и поне някаква стабилност в света.

Оста Телец – Скорпион

Оста Телец – Скорпион се свързва с кризи, пречистващи и трансформационни процеси, пари, природни ресурси. Затъмненията винаги се случват в близост до Лунните възли, които определят вектора на човешкото развитие, еволюционния цикъл на света. Традиционно те предизвикват несъзнателно чувство на безпокойство у хората, появяват се съмнения и благосъстоянието се влошава. Животните също се държат много неспокойно в такива периоди, често дори много агресивно. Това е поради факта, че слънчевото или лунното затъмнение винаги е взаимодействие на Слънцето и Луната, а както знаете, слънчево-лунните цикли оказват голямо влияние върху всички живи същества.

Нулиране на програмите от последния сезон на затъмненията

На 25 октомври ще настъпи новолуние, което е слънчево затъмнение в Скорпион във втори градус в Южния лунен възел, което ще промени отношението към статуквото, ще помогне за нулиране на програмите от последния сезон на затъмненията.

Знакът на зодиака Скорпион третира въпросите за живота и смъртта, разрушаването на старото и възможността за развитие на ново ниво. Това са и теми за власт и големи пари, глобални корпорации, ядрена енергетика. Затъмнението в този знак привежда текущите процеси в различно състояние, насърчава регенерацията като възможност за спестяване на ценен ресурс.

Период на пробуждане и осъзнаване на истината

Близо до слънчевото затъмнение на 25 октомври е Венера, в Скорпион планетата е със слаб статус. Това може да се прояви в кризи в лични и бизнес отношения, проблеми с имоти и пари. Тези, които умеят да поддържат баланс между материалното и духовното, които се стремят към мир и създават условия за сплотяване на хората, ще могат да избегнат неприятности. Коридорът на есенното затъмнение на 2022 е период на пробуждане и осъзнаване на истината.

1 ноември 2022 носи интензивни енергии

Това е средният календарен ден между две затъмнения, носи интензивни енергии, в един миг всичко може да се преобърне на 180 градуса. Но това е силен потенциал, основното е да се разпореждате правилно с него и да не се страхувате от реакцията на обществото към вашите действия. Нищо чудно, че казват, че съдбата помага на смелите! В този ден можете да трансформирате ситуации, да промените заобикалящата реалност, да повлияете на хората. Разумният, мислещ и мислещ човек е в състояние да постигне висок духовен растеж с правилното използване на своя потенциал. Много хора са в състояние да се гмурнат дълбоко във вътрешния си свят, за да разрешат своите дълбоко лични проблеми.

8 ноември 2022 носи градивни промени

Моментът на пълнолуние, този път – лунното затъмнение в Телец на шестнадесети градус на северния възел (възходящ) ще затвори есенния коридор на затъмненията. В този ден се създава основата, подготвя се почвата, за да направите градивни промени през следващите дни. Това е страхотно време да обновите и подобрите здравето си, да допуснете новото и дългосрочното в живота си.

Не правете планове за първите десет дни от ноември

Ретроградният Уран в близост до лунно затъмнение създава ефект на изненада на всички нива – външно и вътрешно, социално и лично. Всичко може да се случи. Не бива да правите планове за първите десет дни на ноември – това е периодът, в който трябва да живеете за мига. Но това е и подходящо време да се ангажирате със себепознание, да намерите баланс между вътрешна хармония и външно благополучие. Това ще бъде възможно да се постигне само чрез дълбоки трансформационни промени, изхвърляне на баласта от остарели концепции и програми, а също и благодарение на натрупаните волеви качества.

Какво ни очаква в периода на затваряне на коридора на есенното затъмнение?
Коридорът на есенното затъмнение на 2022 се затваря в периода на ретрограден Марс в Близнаци (30 октомври 2022 г. – 13 януари 2023 г.), което създава потискаща атмосфера през първата половина на ноември, превръщайки активната фаза в пасивна. В този момент трябва да помислите за лична стабилност и сигурност, за това какво можете да направите за любимия и скъп човек, за да подобрите отношенията си.

Повдигат се кармични проблеми

Ретрограден Марс в коридора на затъмнението повдига кармични проблеми, свързани с мъжете. Освен това, неговите планетарни влияния забавят всякакви процеси, пречат да се защитават убежденията, защото. мотивацията се губи. Цялата сила и енергия в тези дни е насочена навътре, към самите нас, което създава агресивни, саморазрушителни енергийни потоци. Разбира се, ако човек спазва законите на кармата, тогава вероятността да изпадне в беда е нищожна, тъй като периодите на затъмнение са времето на кармично изследване. Всичко зависи от това колко съзнателно човек живее и следва законите на Вселената. Някой просто се настройва автоматично, докато друг преминава през болезнени кармични уроци.

8 ноември 2022 – повратна точка

8 ноември 2022 е повратна точка, когато има възможност да се излезе от кризата, да се промени негативната ситуация, като се вземат правилните решения. Време е да преодолеете себе си и да насочите погледа си към бъдещето! Обуздайте своите страхове, а ексцентричните желания и съмнения ги оставете в миналото, заедно с всичко онова, което ви пречи да продължите напред. Успехът зависи от нивото на лична сила и способност за борба, способността да се поддържа баланс между материалния и духовния живот.

В деня преди и след коридора на затъмнението не започвайте нищо ново
Тъй като възприемането на заобикалящата реалност е изкривено по време на затъмнението, препоръчително е да правите най-простите неща през този период. В деня преди и след коридора на затъмнението не бива да започвате нищо ново. Това не е най-доброто време за брак, преместване, хирургически операции, съкращения и започване на нова работа.

Започва нов цикъл на промяна

Периодите на затъмнение подготвят нов цикъл, налагат промяна и показват, че е време да направите някои корекции в живота си. Това е времето за връщане на кармични и всякакви други дългове, за придобиване на ценен житейски опит. Затъмненията са благоприятни за работа върху себе си, за анализ на минали събития, установяване на причинно-следствени връзки между миналото и настоящето.

Есенните затъмнения на 2022 – победа на силите на светлината над тъмнината

Есенните затъмнения на 2022 г. принадлежат към серията Saros 6 S, която се свързва със сила и мощ, борба, победа на силите на светлината над тъмнината. Създава излишък от интензивна енергия и необходимостта тя да се реализира по различни начини. Но ползата от този коридор на затъмненията може да се извлече само ако човек се занимава с творческа дейност. Ако това не бъде направено, тогава са вероятни инциденти, наранявания и конфликти, разочарования в любовта. Затъмненията от серия 6 S ще имат силно въздействие върху колективите от хора, ще ги принудят да изградят лични и бизнес отношения по съвсем нов начин.

Кой ще бъде най-силно засегнат от коридора на затъмненията?

Затъмненията засягат всички хора, в по-голяма или по-малка степен. Този път Телците и Скорпионите, особено родените през първата и втората декада на зодиакалния месец, ще поемат основната тежест. Има малка част от хората, които са родени в периоди на затъмнение – това са хора с особена съдба, имат висока социална отговорност. Тях транзитните коридори на затъмненията засягат по специален начин, като помагат да се определят нови точки на растеж.

Източник: https://happy-woman.bg/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви