Хороскоп
Какво ни вещаят звездите

Овен
През седмицата от 24 до 30 октомври ще сте неспокойни поради събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини.

Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които смятате да предприемете. Независимо с какво са свързани веднъж започнати, трудно ще могат да бъдат променени.

През седмицата ще следите новини, които са свързани с ваши приятели или роднини от различни населени места. Възможно е от тях да зависят ваши бъдещи планове и цели.

Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с работа, делови срещи и др.

През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа, ако имате такива планове.

Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа.

Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, дори да не са свързани с любовния ви живот.

Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е създал напрежение в отношенията ви с роднина или с приятел.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на важни за вас семейни или професионални връзки.

През тази седмица момчетата и момичетата ще са любвеобилни и романтични. Ще имате желание да получите топлина и внимание от страна на хора, които имат важно място във вашия живот. Това ще бъде благоприятно време за любовни срещи.

Използвайте благоприятните тенденции на тези дни да изчистите някои недоразумения или усложнения в отношенията си с други хора. През тези седем дни ще имате повече нужда от помощ при разрешаване на лични проблеми.

Мъжете ще преминат през силно турболентно време, с опасност от рискови, прибързани действия, необмислени реакции и коментари и други сложни ситуации.

През седмицата може да ви изненада или разстрои една неприятна новина. Лошото ще отмине бързо (там, където възникне такова), но ще бъде важно да се разбере неговия смисъл или посланието, което иска да ви остави след себе си.

Жените ще имат една интересна и вероятно доста успешна седмица за развитие на важни лични дела и планове. Това ще бъде много добро време за разчистване на неприятности и проблеми, там където има такива.

През седмицата може да освежите дома си с нова вещ, мебел или техника. Избягвайте тъжните настроения свързани с човек, който вече не присъства във вашето настояще.

Телец
През седмицата от 24 до 30 октомври ще бъде добре за вас да насочите вниманието си към приключване на забавени или изоставени финансови дела. Възможно е да възникнат и нови ангажименти, които ще имат връзка с пари.

В дома ви ще възникнат ситуации, които ще създадат напрежение за кратък период от време. Тяхното възникване може да има връзка с получаването на новини, които ще ви разочароват или объркат.

През седмицата ще ви се наложи да направите промени относно срещи, събирания или контакти с хора от различни населени места.

През седмицата ще купите подарък или друга необходима вещ за дете или внуче (за тези, които имат такива).

През тези седем дни ще преживеете разочарование, свързано с ваше очакване, което няма да се реализира според вашите очаквания. Научете се да бъдете търпеливи, защото предстоят интересни събития и неочаквани промени.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване. Някои от вас ще подготвят или ще получат документи свързани с пътуване.

Момчетата и момичетата ще срещнат нови хора през седмицата. Трудна ще бъде комуникацията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева.

През тези седем дни ще искате да промените нещо в ежедневието си, което да направи живот ви по-интересен и смислен. Може да реализирате няколко интересни идеи, но всяко нещо сега ще изиска преди всичко промяна вътре в самите вас.

Мъжете ще се радват на някои одбри новини или преживявания с приятели или с колеги. Не е изключен неочакван флирт или неочаквано преживяване в любоната връзка, която имате в момента.

Някои от вас ще бъдат изненадани от новина свързана с бременност, с раждане на дете и др. През седмицата ще бъде важно да съхранявате добре лична или банкова информация.

Жените ще имат желание да се събират повече с приятели или съседи и въобще с хора, с които ще има за какво да разговаряте.

Социалният ви живот ще бъде много активен и интересен. Има вероятност внезапно да отидете някъде за да помогнете на някого или поради друга неочаквана причина.

Много преживявания носи тази седмица за вас и ще бъде важно да имате достатъчно време за почивка, за да не се „изхабите“ емоционално бързо.

Близнаци
През седмицата от 24 до 30 октомвринеясни и неразбираеми ще останат за вас действията на ваш роднина или приятел.

Поради тази неясна ситуация е добре много внимателно да преценявате своите думи или действия. Не допускайте прибързаност или емоционалност в реакциите и в коментарите си.

Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с романтично запознанство или среща (ако сте несемейни), като това може да бъде с човек извън вашето населено място.

През седмицата ви предстои ви да преживеете важни събития свързани с хора, които в момента се намират надалеч от вас в друг град или държава или в Отвъдното.

През тази седмица има опасност да се поддадете на влиянието на клюки или забележки, да си изгубите времето с интриги създадени от други хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за правилни решения свързани с важни промени в живота ви и за първи стъпки към тяхната реализация.

Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело или юридически казус, ще можете да очаквате успешно или благоприятно на този етап развитие.

Неприятности с дете или с млад човек от кръга ви приятели или роднини ще имат неочаквано развитие.

Момчетата и момичетата ще преживеят емоционални или специални моменти с приятели или с връстници. Контактите ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви заредят с положителни емоции.

През седмицата повод за събиране може да бъде момче, с което учите или работите заедно. Една неприятна новина може да ви покаже, че в живота няма само срещи, но има и раздели.

Мъжете ще са вдъхновени от нова идея или проект. Това може да бъде под влиянието на човек роден под въздушен зодиакален знак като вас.

Късмета или шансовете, които живота ще ви даде през тази седмица дано бъдат насочени и използвани по най-добрия начин (и не само за вас!).

Едно неочаквано преживяване, на което ще станете свидетели ще даде силно отражение върху вашите емоции и виждания за живота.

Жените ще са вдъхновени от ново начинание, нова идея или ново приятелство.

Ще ви впечатляват думи или действия на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

През тези седем дни ще ви зарадва подарък или внимание от страна на жена, която ще ви бъде благодарна за нещо. Много силна седмица, но и изискваща много от вас!Във финансов план може да преживеете някакво разочарование или неудобство.

Рак
През седмицата от 24 до 30 октомври с по-голямо напрежение или с преодоляване на различни спънки ще реализирате свои планове и надежди.

През тази седмица ще бъде важно да не се отказвате да следвате своите цели. Важните и трайни успехи винаги се постигат трудно.

Във финансов план събитията, ангажиментите, които ще имате едва ли ще ви изненадат.

През седмицата се постарайте да планирате разумно разходите си. Пред вас е едно по-трудно и отговорно време.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение или терапия, които ще имат значение за здравето ви.

През седмицата ще имате планове с жена, които ще са важни, успешни или перспективни за вас. В същото това време напрежението около тяхната реализация ще ви създаде някакъв дискомфорт.

Възможно е да получите помощ или правилен съвет от жена по въпрос свързан със семейния ви или любовен живот.

Момчетата и момичетата ще се натоварят с организацията и изпълнението на някои важни събития и задачи. Ще бъде добре да проследите по-внимателно събитията в дома ви, ако някой от семейството ви е роден под воден зодиакален знак.

През седмицата може да направите планове, чиято реализация може да се окаже проблематична, а в някои случаи направо невъзможна. Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансови документи или договор.

Мъжете ще преминат през едно по-спокойно и в много отношения интересно време. Общуването ви с хора родени под въздушни или огнени зодиакални знаци ще е много емоционално, но и важно за вас.

В любовния си или личен живот ще имате повод за приятни преживявания, които ще оставят някакъв спомен след себе си.

Жените има опасност да се сблъскат с двуличието на хора, които дори да не познавате отблизо, ще ви възмутят със своето поведение.

Внимание ще изискат ваши колегиални отношения в работата ви или контактите ви с клиенти, ако работите с такива.

Мъж от кръга ви колеги, клиенти, ръковосители или публични контакти ще злепостави някого, прикривайки се зад ваше действие или коментар. Седмицата може да ви зарадва с добра финансова новина или с получаването на пари.

Лъв
Седмицата от 24 до 30 октомври ще се запомни с интересни контакти с хора от различни населени места или държави.

Някои ваши разговори може да имат връзка с предстоящо пътуване или събиране, с обща дейност или бизнес и др.

През тази седмица ще имате желание за повече нови познанства с хора, които имат сходни интереси с вас или с такива, с които имате общо минало: съученици, колеги и др.

През тази седмица покажете едно по-отговорно отношение към разрешаването на важни лични проблеми и неприятности.

Вероятно те ще имат връзка с пари или ще са свързани с финансови документи.

Ако имате съдебен или юридически ангажимент от финансов характер нещата ще изискат по-голяма прецизност и търпение от ваша страна.

Използвайте тенденциите на тази седмица да сложите в ред ваши домашни или професионални дела, да хармонизирате важни отношения.

Седмицата ще бъде благоприятна в този план и не бива да я пропилявате с отлагания за утре, за другата седмица и т.н..

В работата ви ще възникне кратка стресова ситуация, която ще приключи благоприятно за вас.

Седмицата вещае успех или радостна новина свързана с момче или с мъж, който не живее във вашия дом.

Момчетата и момичетата ще са склонни да раздават време и ресурси за приятелите си. Лесно ще приемате покани за срещи или събирания, с удоволствие ще разговаряте с часове по телефона или онлайн.

Понякога може да бъдете нетърпеливи и това може да провали някои благоприятни шансове. Пазете личните си документи и пари от кражба или от загуба.

Мъжете ще са неспокойни, притеснение основно около събития свързани с жена или предизвикани от нея. Внимание ще изискат през тази седмица отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мислете много преди да вземете решение да се включите в някакъв общ проект или дейност. Ще има хубави възможности пред вас, но и сега не е желателно да се действа рисково.

Жените ще бъдат търсени от приятели отблизо и далеч за споделяне на различни новини, преживявания или заискане на помощ.

Настроението ви ще се променя бързо и ще се влияете много емоционално от всяко едно затруднение, забавяне или пречка. Интересно и емоционално развитие в люновта ще имат отношения с партньор, който живее на някакво разстояние от вас.

Дева
През седмицата от 24 до 30 октомври има вероятност да възникне ситуация на работното ви място, която да ви въвлече в един неприятен конфликт. Може да ви бъде трудно да кажете своето мнение или то въобще да няма значение.

Не бързайте с обясненията или с това, което искате да кажете, докато събитията сами не разкрият истинската причина за този конфликт.

Въпреки тази напрегната обстановка в работата си, през седмицата ще имате добри отношения с някои колеги, клиенти или ръководители.

Тази седмица ви носи новина или информация свързана с хора или събития, които са развиват в друг град или държава.

През тези седем дни ще бъде важно да отделите повече време за семейството си. Някои проблеми свързани с дете или роднина ще се нуждаят от вашата намеса чрез конкретно действие, съвет или финансова помощ.

Като цяло тази седмица съдбата ще бъде благоприятна за развитието на дела, които касаят дома или семейството ви.

Неприятности от друго населено място или свързани с пътуване ще ви покажат, че на някои ваши планове още не им е дошло времето за реализация.

Момчетата и момичетата да внимават с какви ремонти, промени или подобрения се ангажират.

Някои неща няма да се получат така както вие искате и нервите и ядовете ще са за ваша сметка. През седмицата ще възникне притеснение или грижа свързана със здравето или други сериозни проблеми на мъж от семейството или от кръга ви роднини.

Мъжете ще се сблъскат с неочаквани лицемерни или задкулисни действия на човек, когото познавате отскоро или не сте достатъчно близки.

Възможно е през тези седем дни да разкриете действията на човек, който в сянка е действал против вас по някакъв начин. Бъдете внимателни ако се сблъскате с неприятности или с проблем, който има връзка с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец.

През тези седем дни ще очаквате да си изясните позицията и чувствата на хората около вас, към собствената ви личност.

Жените ще са склонни към оптимистични и позитивни настроения. Ще вложите много емоция и надежда в един ваш проект или цел. През тази седмица може да имат разговори или действия от битов или имуществен характер с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Новините през тази седмица ще са в повечето случаи приятни и интересни за вас. Ако сте ангажирани с финансово дело, то има знак за внимание, опасност от усложнение или загуба.

Везни
През седмицата от 24 до 30 октомври някои неочаквани събития и преживявания ще поставят на изпитание силата на вашия Дух.

Имайте повече вяра, в това което ви се дава да преживеете. Само така ще успеете да намерите разумно разрешение на стар проблем или сложни отношения.

Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като: ремонт, покупка на нова мебел и др.

В някои случаи може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване в нов дом и т.н.

Подобни промени в повечето случаи ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.

В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които преживяват сериозни семейни проблеми или са преживели раздяла с партньора си поради някаква причина.

Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. Това може да се дължи на различни емоции или преживявания, които ще възникнат по време на самото пътуване.

През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи, случайни познати или колеги.

Момчетата и момичетата ще са ангажирани с различни дела, които ще имат значение за бъдещето. Тази седмица ще бъде едно благоприятно време за вас, когато ще можете да се зарадвате на шансове, които ще възникнат чрез неочаквани ситуации или източници.

Мъжете, може да се наложи да изиграят ролята на учител, обучавайки в нещо собствените си деца или други по-млади хора.

Тази роля трябва да бъде приета с подобаваща сериозност и отговорност, тъй като това ще даде едно сериозно отражение върху тези, с които ще имате подобни отношения.

През тази седмица лесно ще ви засягат забележки, негативни коментари или критики от страна на други хора. Възможно е да ги приемате много по-сериозно и болезнено, отколкото всъщност те са.

Жените ще бъдат натоварени с много задачи през тези седем дни и тяхното успешно изпълнение ще зависи не само от вашата организация, но и от умението ви бързо да се нагаждате към всякакъв вид обстоятелства и хора.

Прояви на инат, упорство или налагане на волята, могат да провалят всеки един шанс да успеете във важно за вас начинание или дейност.

Каквито и неприятности да възникнат през тази седмица, почти винаги те ще са по ваша вина, поради ваши грешки или неумението ви да реагирате адекватно в дадена ситуация.

Добрите събития през седмицата ще бъдат свързани с важни за вас документи, с добри приходи или печалби, ако се занимавате с някаква търговска дейност.

Скорпион
През седмицата от 24 до 30 октомври организирайте по-добре задачите и плановете си. Особено внимание отделете на тези, които имат връзка с вашата кариера или бизнес.

Това ще бъде благоприятна седмица за подписването на изгоден за вас договор, споразумение и др.

През седмицата може да възникне временно забавяне или пречка при получаването на пари от работа, държавна институция или банка.

Грешките или мудните действия на родственик ще са причина за безпокойство и напрежение в семейството.

През тази седмица не притискайте хората около вас да се съгласяват за всичко, което вие искате или което на вас ви харесва. Избягвайте да давате прибързани обещания.

Бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят близо до вас. Тази седмица вещае недоразумение или прибързан конфликт със съседи, наематели или хазяи.

Като цяло сега ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати отношения. Би било добре сами да потърсите повод за сдобряване и не се страхувайте да поискате прошка или да дадете извинение.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да се стабилизират финансово или да изчистят някои забавени плащания, заеми. Добро влияние върху делата си ще получите от човек роден под воден зодиакален знак.

Мнозина от вас ще се стремят да отделят повече време за забавления, срещи и разговори с приятели от близко разстояние, но дали това е разумно?

Мъжете ще имат благоприятна седмица за реализиране на планове, които ще изискат няколко часа или няколко дни за реализация. Въпреки своето кратко време на действие, те могат да ви донесат важен успех или добра печалба.

През тази седмица ще проведете полезни разговори свързани с ваши финансови интереси и цели. Възможно е подписване на договор или споразумение от финансов характер.

Жените ще имат интересни срещи и нови познанства, но някои от тях ще ви разочароват много бързо, тъй като ще видите, че срещу себе си имате човек със сприхав характер, буен темперамент и сложни за разбиране емоции.

Тази седмица може да запомните с преживяване, което ще има връзка с ваш близък човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Понякога ще преминавате през носталгични настроения свързани с ваша стара любов или романтична история. През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с жена родена под знака на Телец, Дева или Козирог.

Стрелец
През седмицата от 24 до 30 октомври преди всичко се опитайте да гледате реалистично на събитията у дома, на работното си място и в обществото, в което живеете.

Избягвайте да имате специални очаквания, свързани с важни събития, решения или промени.

Това не означава, че нещата няма да се случат по най-добрия за вас начин, но е възможно в даден момент да реагирате емоционално, което да внесе временно объркване в развитието на тази ситуация.

Пътуванията с любим човек, по семейни причини или за среща с любовта ви ще бъдат напрегнати, тъй като ще е трудно да планирате и контролирате развитието им.

Както писах по-рано през седмицата, ще бъде важно да останете здраво стъпили на земята. Контролирайте емоциите си и внимавайте с оплакванията и критиките.

Момчетата и момичетата ще са склонни да се ядосват сами на себе си, ако нещата не вървят както трябва. Възможен е конфликт с жена, която има някаква намеса в личния ви живот.

През седмицата е възможно някои от вас да бъдат изненадани от здравословно неразположение или възникване на неочаквана стресова ситуация.

Мъжете ще бъдат депресирани или недоволни от своите действия или на определени обстоятелства в живота си. Във финансов план ви предстоят сериозни разходи, решения, работа с документи или с финансова институция и т.н.

Разчитайки на интуицията си, ще можете да постигнете много, но това е индивидуално отношение и приемане на вътрешния глас за всеки от вас.

Жените могат да пътуват по семейни причини или да имат контакти с роднини, които живеят на село или в друг град. Тази седмица ще възникнат много неочаквани ситуации за вас, но това носи различни емоции, нали?

През седмицата е възможно да ви разстроят неприятни новини, свързани с края на жизнения път на човек, когото познавате или харесвате.

Козирог
През седмицата от 24 до 30 октомври ще преживеете събитие, което сте очаквали с нетърпение. То може да бъде свързано с дълго чакана новина, документ, среща или предложение.

Хубавите събития тази седмица ще имат някаква връзка с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Някои от изненадите през тези седем дни ще се случат в семейството ви или ще имат връзка с човек от кръга ви роднини.

Възможно е да получите неочаквано една малка сума пари или да зарадвате някого, давайки му неочаквано пари.

Новина свързана с неприятности в живота на хора, които познавате ще ви накарат да се замислите за причината, поради която подобни житейски ситуации възникват.
Тези събития също могат да бъдат важен за вас житейски опит.

Притесненията или тревогите свързани с пари ще са излишни през тази седмица. От вас се изисква само едно по-практично планиране на разходите.

Като цяло тази седмица ще може да постигнете стабилност, а спестяванията по-късно ще ви са потребни.

Момчетата и момичетата ще преживеят важни събития свързани с хора родени под земен зодиакален знак. Конфликтите за вас през тези седем дни са силно противопоказни.

Като цяло през тази седмица ще сте под влиянието на бавно развиващи се събития или отношения, което ще се отрази на професионалните ви дела.

Съдбата ще ви даде обаче някои шансове, които могат да ви донесат напредък по задачи, които са важни за бъдещето ви.

Мъжете ще имат своите малки лични поводи за радост и удовлетворение, като в повечето случаи това ще има връзка с вашия личен живот. Неочакваните събития през седмицата ще са част от общата картина на този месец.

През седмицата може да възникне повод за събиране или за оживено общуване свързано с момиче или с млада жена.

В работата ви ще възникнат неочаквани събития или ситуации, промени или поява на нови хора в кръга ви от колеги, клиенти и др.

Жените трудно ще приемат своите грешки, спънки или затруднения през тази седмица.

Всеки неуспех или разочарование ще преживявате много по-емоционално от обикновеното. Ще възникне необходимост да преразгледате свои стари ангажименти или отношения.

Не бързайте да се радвайте на всяка добра новина свързана с пари, защото истината може да се окаже друга. Седмицата носи събиране по семейни причини или с роднини.

Водолей
През седмицата от 24 до 30 октомври ще ви зарадват приятни новини, или ще получите интересно предложение, покана.

Вероятно през тези седем дни ще получите нещо, което очаквате отдавна, или което има важно значение за вас.

Тази седмица ще бъде важно значение за любовния ви живот. Зависи какво искате и с какви методи смятате да го постигнете.

През тези дни съдбата няма да толерира прояви на егоизъм, себелюбие или лицемерие в романтичния ви живот.

Седмицата може да ви донесе разочарование свързано с човек от кръга ви роднини или приятели.

С каквото и да е свързано то, ситуацията скоро ще претърпи промяна.

През седмицата вероятно ще се тревожите повече за други хора, отколкото за себе си.
Новите познанства ще ви притесняват и ще се развиват бавно или трудно, предимно поради недоверие от ваша страна.

През седмицата ще възникнат проблеми с образованието или здравето на дете или млад човек, които ще ви поставят в трудна ситуация или в позиция, когато ще трябва да вземете решение.

Момчетата и момичетата ще зависят в голяма степен в действията и решенията си от хора, с които живеят, учат или работят заедно. Когато ви се налага да разрешавате трудни проблеми, ще можете да разчитате предимно на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

За мъжете тази седмица ще бъде запомнена с някои важни промени в живота, които в повечето случаи за съжаление ще се случат по трудния начин.

Седмицата носи з анякои от вас раздели с хора, които живеят в други градове и села, и поради различни житейски обстоятелства.

През тази седмица търпението ви спрямо хора, които ви товарят с техните проблеми ще бъде изчерпано. Това ще бъде друга причина за раздели с хора, които не носят нищо позитивно в живота ви.

За жените седмицата ще бъде неблагоприятно време за дела свързани с наследство или завещание.

В емоционален план, седмицата ще бъде определено много по-благоприятна, особено ако имате вече създадена романтична връзка или сте решили през тези седем дни да вложите повече енергия в търсенето на подходящ за вас партньор.

През тази седмица съдбата ще ви помогне да срещнете нови интересни хора, да създадете полезни приятелства.

Риби
През седмицата от 24 до 30 октомври някои от по-важните ви планове и ангажименти ще имат връзка с представители на мъжкия пол. Подобни действия свързани ще донесат късмет както на тях, така и на вас.

В работата си обаче ще трябва да се ангажирате с изоставени задачи, неразрешени проблеми или сложни отношения с някой, с когото работите трудно.

Плановете ви през тази седмица ще се реализират трудно. Ще ви се налага да влагате много повече усилия, да преодолявате множество спънки и пречки. Възможно е да имате на моменти песимистични или депресивни настроения.

През седмицата развитие ще имат разговори или ангажименти свързани с наследство, с продажба на имот (или някаква замяна). Покупката на нова вещ за дома ще доведе до пренареждане на мебелировката в дома ви.

През седмицата внимание ще изискат планове свързани с пътуване. Възможни са конфликти или напрежение в отношенията ви с хора от различни населени места.

Ако пътувате тази седмица възможно е да се сблъскате с транспортни трудности или закъснения.

Момчетата и момичетата ще са любвеобилни, топли и сърдечни, с желание да наваксат пропуснато време, да поправят минали грешки в отношенията си с хора, които са важни за тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова романтична връзка и за вземане на важни решения в любовта.

През седмицата ще възникнат няколко неотложни срещи или ангажименти. Използвайте всяка възможност да разчиствате затормозяващи ви неприятности или проблеми.

През тази седмица мъжете ще имат неотложни семейни или професионални ангажименти. Ще се постараете да изпълните повечето от тях поради тяхната важност.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за разговори относно проблеми в любовта или в семейството.

Жените ще имат разговори или срещи с приятели, които ще имат нужда да споделят свои преживявания или да поискат съвет.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване. Разстоянията нямат значение, важно е да излезете някъде, да заредите батериите си, да срещнете нови хора.

През седмицата бягайте като дявол от тамян от всякакви конфликти и спорове, независимо каква е причината за съответното противоречие.

Източник: https://astro.velida.net/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви