Само за 69 лева на месец

Ако сте начинаещи във фитнеса и не знаете откъде да започнете с тренировките и как да използвате правилно уредите, или пък сте напреднали, но Ви е омръзнало следвате всеки ден една и съща монотонна програма и търсите разнообразие – то тази услуга е за Вас. „Pulse Revolution“ дава шанс на всички трениращи в обектите на Pulse Fitness & Spa да имат винаги на разположение до тях персонален инструктор, който да изготвя лична програма на всеки, съобразена с тренировъчната му цел.

Това е услуга без еквивалент в България и се предлага за първи път във фитнес индустрията у нас.

Само до края на октомври тя е на промоционална цена от 69лв/месец в допълнение към членската такса. След изтичане на промоцията, цената ще стане 99 лв/месец, затова Ви съветваме да побързате. Може да разгледате видовете членство във веригата тук.

Пулс лично за вас

Трениращите с пакет Pulse Revolution имат право на достъп до специално обособени VIP зони, в които спокойствието е гарантирано. Край на притеснението, че залата може да е пълна! Тренировките са в групи до 9 човека, но всеки следва персонална програма и има личното внимание на треньора. Не е нужно да се записвате предварително, за да сте сигурни, че ще имате персонален инструктор на разположение, тъй като услугата важи всеки ден, целодневно.

Фитнес класовете съчетават равномерно кардио и силово натоварване, като гарантират ежедневно разнообразие. Отношението към всеки е индивидуално, без значение от спортния стаж, а съветите, които ще получите, са от висококвалифицирани специалисти в областта на фитнеса. Те ще Ви дадат нужната мотивация за прогрес, за да влезнете максимално бързо в мечтаната форма.

Не пропускайте възможността да се възползвате от неограничени персонални тренировки!

Помислете за себе си и своето здраве и се доверете на екипа от професионалисти на Pulse, който ще направи Вашето преживяване във фитнеса още по-добро и ефективно. Бъдете сред първите, които се включват в Pulse Revolution, като заявите своето място на рецепция в обектите на Pulse в София и Бургас или на 0700 44 044!

Пулс с личен треньор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви