Спектакълът „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ с Михаил Билалов ще гостува в Културен дом НХК в Бургас на 16 октомври. Началото на представлението е в 19:00 часа.

Нестандартната като формат постановка е от онези, които бързо си извоюват репутация на изключително забавни преживявания.

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов влиза в образа на нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей.

Даже и тогава обаче проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.

„Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута.

Всичко това е нестандартно представено на сцената с визуални елементи, музика, дори танц, обеднени от присъствието на Михаил Билалов, който държи вниманието към себе си и към героя си през цялото време.

Автор на спектакъла е Ваня Николова, която стои и зад любимите на телевизионната публика сериали „Под прикритие“ и „Връзки“, както и на филма „Голата истина за група „Жигули“.

Билети за спектакъла може да намерите онлайн:

– Eventim: https://bit.ly/3d58K7H

– Grabo: https://bit.ly/3RVWRQ0

На място на каси „Опера“ и „Часовника“ на телефон: 0899 837387.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви