Надрусани и безсмъртни - убиват ни всеки ден
Надрусани и безсмъртни - убиват ни всеки ден

Убиват ни надрусани и безсмъртни копелета. И копелдачки, ако трябва да спазваме либералната линия. Убиват ни всеки ден. За тях почивен ден няма. Убиват нас, родителите ни и децата ни. Пред очите ни. Всяка сутрин събираме трупове по сутрешните блокове. Убиват ни и после търсят справедливост от Господ. Знаят, че Той ще ги накаже. Обаче имат резерви към обикновения, човешкия съд. Там ако може да не ги съдят. Те Господа си чакат. Обвиняват съдбата, понякога случайността, но себе си – не чух. Те са невинни. Винаги невинни! Не видях нито един убиец на пътя, който да не е добър човек, ученолюбив ученик, разкошен сексуален партньор (ще ме прощавате). Не употребяващ нито алкохол, нито кокаин. Ма как така в кръвта ги имало? Я петорна експертиза. Направо десеторна. Ако трябва ще викнем експерти от Нова Зеландия. От Марс ще викнем. Те пари за справедливост и „независими“ експертизи не пестят.

А това, че са с двуцифрено число фишове и актове – нищо. То пък все едно нямаме всички актове? Имали „тежък крак“. Това определение е толкова често, че добива почти оневиняващ смисъл. Въпреки, че звучи като човек с пистолет, който има, разбирате ли, „нервен пръст“.

Копелдаците постоянно светят от алкохол и наркотици. Хората вече се чудя този кокаин в бензиностанциите ли го продават? Всъщност, може и да е така. Попитайте полицията. Не за друго, а защото тя знае къде го продават. Знае и го има предвид. Следи процеса отблизо, така да се каже.

Хайде, да го кажем честно. Ако искате да убиете човек и да ви се размине, просто го прегазете с кола.

Чисто и практично. В закона има луфтове, които копелдаците ги знаят. Ако не копелдаците, то ги знаят техните адвокати. Кое е административно нарушение, кое как се избягва. Как комбинации от лекарства дава положителна реакция за наркотици. А те, копелдаците, са болни същества. Много болни и увредени. Направо инвалиди. Затова и карат инвалидни джипове за по 100 000, паркират ги разбира се на инвалидни места. Понякога снабдени с полицейски лампи. За всеки случай, разбира се.

За вас, обикновените смъртници, остава да се оглеждате внимателно. Понякога и това не е достатъчно, но помага. Защото тези копелдаци, с двуцифрено число присъди, с двуцифрено число актове, с протекция от полицията… Не с протекция, а с кохорти полицаи, обслужващи престъпността – те няма да ви пазят. За тях вие сте досадни кокошки, които не ги уважават. Не ги уважават защото съществувате и им се бутате под гумите. Само главоболия създавате.

Затова го казвам направо и си го набийте в главите. Когато някой е недосегаем и е копелдак – защо очаквате да е съобразителен? Плюс това, ако трябва да се дава отчет за деяния – то това е само пред Бог. А щом вие не сте Бог, ние не сме Бог и държавата не е Бог, какво очаквате?

Оправяйте се!

И се смирете, защото смъртта ви ще се принизи до административно нарушение.

Емил Йотовски

fakti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви