Учен показва череп на извънземно
Учен показва череп на извънземно

Учен откри извънземна мумия и инопланетянски череп

Изследователят на древни култури Пабло Енрике Гарсия Санчес от Мексико обявил откритието си на мумия на извънземно и отделен череп на инопланетянин. Мексиканският учен публично представил находките.

Санчес казва, че е открил тези останки, заедно с древни артефакти, в мина близо до Такско, Гереро, и вярва, че те принадлежат на неизвестна култура, населявала Мексико в древни времена.

Санчес нарича странната мумия, която прилича на хуманоидно създание – “Citlaltemini” (“Брат от звездите”).

Мумията има по четири пръста на ръцете и краката, и череп с много странна форма.

Още повече въпроси повдига другият череп, който прилича повече на останките на чудовище от научнофантастичен филм. Черепът има остри зъби, покрити е с мистериозни геометрични шарки, надраскани в костта, а горната му част е силно удължена.

Снимките и статиите в пресата и интернет предизвикват голям интерес. Мнозина наричат мумията и черепа “фалшификати“.

Но Пабло Енрике Гарсия Санчес се счита от колегите си за доста сериозен учен. Той има следдипломно обучение в Националния автономен университет на Мексико и Университетите на щатите Гереро и Морелос, също така е удостоен с наградата „Златен микрофон“ от Камарата на депутатите в Мексико Сити.

Освен мумията и черепа, Санчес показва други артефакти открити в същата пещера. Те са покрити със сложни шарки, а някои от тях приличат на извънземни глави с тъмни бадемовидни очи.

Много мексикански вестници пишат за мумията, черепа и странните артефакти на Санчес, но какво е официалното становище на други учени – все още е неизвестно …

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви