Теди Русева

Бургаската актриса  Теди Русева се появи в ефира на Нова ТВ тази неделя. Тя взе участие в предаването „Звездите в нас“, където се превъплати в ролята на друга своя колежка, екстравагантната Тита.

След участието си в предаването Теди Русева коментира успешното си участие пред журналист на BurgasNews.

“ Любимото ми участие в ефира е в  „Като две капки вода“ и винаги съм мечтала да участвам някой ден в него. Когато разбрах, че предстои нов формат, който е по-малко познат за аудиториите, веднага се записах за участие в него.

Преди пет години участвах в предаването „Пееш или лъжеш“ и бях на крачка от победата. Още тогава, след него, започнах да наблягам повече на пеенето, а не само на театъра и илюзионнното шоу с мага Зайн.

От малка обичах да разигравам различни сцени от сериали и да имитирам любимият си актьор Виктор Калев. Бях много въодушевена, когато разбрах, че на предаването, в което участвах, ще участва и той, като част от журито. Не по-малко предизвикателство беше за мен и участието на самата Тита, която с интерес следеше моето превъплащание в нейния образ“, разказва Теди Русева.

Въпреки, че отборът на Теди Русева няма да продължи напред в класациите на шоуто, бургазлийката е доволна, че е създала силно приятелство с участниците.

Бургаската актриса смята, че е преоткрила себе си, навлизайки в далечен от нея образ, който е бил истински предизвикателство и с който много се е забавлявала.

Специално за BurgasNews красивата бургазлийка разкри, че в момента работи по нова своя песен, която се надява да стане хит.

„ Нека бъде изненада за зрителите. Обещавам ви, че ще бъде много приятна изненада за всички фенове на българската  съвременна музика“.

След кратко прекъсване на изяви, Теди Русева отново се активизира.

Чаровната блондинка ще изнесе концерт за жителите и гостите на София по случай десетата годишнина на предаването „Ново 10+2“, което ще се състои на 19 октомври в известния софийски „Club 1857”.

„Предстоят ми нови проекти и предизвикателства за които ще уведомя първо вашата медия и бургазлии“, обещава талантливата Теди.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви