Хороскоп
Вижте какво ви вещаят звездите

Сезонът на Везните е тук. Той започва на 22-и септември и продължава дo 23-и октомври. Сега е време за нови връзки, нови приятелства и романтични емоции. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог ще са по-напрегнати. Ето прогнозата за всички зодии, според американския „Cosmopolitan“.

Овен
На фокус ще бъдат връзките. Прекрасен период, свързан с любовния живот, както и с приятелствата. Овните са независими знаци, но сега ще си прекарват много добре с приятелите, колегите и партньора.

Телец
Ще поемат допълнителна работа в офиса. Това звучи плашещо, но нека са спокойни. Ако намерят начин да работят добре с колегите, ще им е по-лесно и ще се справят невероятно. Може дори да започнат романтична връзка с колега.
 
Близнаци
Сезонът на Везните прави любовният им живот чудесен. Сега ще им е по-лесно да срещнат нови ухажори. Тези зодии стават още по-големи екстроверти и получават много внимание, обич от всякакви хора. Ако обичат да флиртуват и искат забивки, сега е чудесен период. Да се забавляват.

Рак
Животът вкъщи е малко хаотичен сега. Сезонът на Везните дава шанс на Раците да спретнат дома, да редекорират и да се сближат със съквартирантите или пък да се разбират по-добре със семейството. Правят от жилището си истински дом.

Лъв
Всеки ги търси през периода! Лъвовете ще са много заети, но не толкова с работа – графикът им е пълен заради събития, събирания с компанията, срещи и т.н. Изкарват си страхотно с приятелите, роднините и създават много нови връзки.

Дева
Сега трябва да осъзнаят от какво се нуждаят и какво искат, особено във връзките. Обикновено отдават цялата си енергия и цялото си време на партньора, но сега се учат да говорят за това от какво се нуждаят се във връзката; и така намират баланс.

Везни
е са главните герои, сега е техният сезон. Чудесно време да започнат нова работа, нови проекти, нови връзки, които ще имат продължително влияние върху живота им. Да прекарват повече време с партньора и приятелите си. Така ще има прогрес във връзката, а с приятелите могат да постигнат общи цели.

Скорпион
Мислиха за миналото прекалено дълго и се потапяха в него. Сезонът на Везните им носи баланс в живота. Завръщат се бивши гаджета, недовършени проекти и т.н. Скорпионите ще трябва да се справят с тях веднъж завинаги, и да продължат напред.

Стрелец
Стават много социални през периода. Най-хубавото време през годината за прекарване на много време с приятели. Създават нови връзки и продължават напред, като изоставят токсични приятели. Ще създадат компания, в която се вписват чудесно.

Козирог
Всички погледи са вперени в тях. Важен момент за Козирозите, особено що се отнася до кариерата им. Завършват големи проекти, получават похвали и признания. Но недостатъците им също ще се забелязват. Да работят здраво, да дават всичко от себе си и може да получат бонуси или повишение.

Водолей
Трябва да разширят хоризонтите си през периода. Срещат нови хора, които са много различни от тях и така учат доста за света около себе си. Тези връзки ще ги направят по-интелигентни, осведомени и завършени личнсти. Нека се грижат за тези отношения.

Риби
Еротика и интимност в любовния им живот. Сезонът на Везните ги кара напълно да се отдадат на партньора и да му позволят той да направи същото. Необвързаните да внимават с кого излизат и флиртуват.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви