Джиджи Хадид дефилира на подиума по време на ревюто на Tom Ford на Седмицата на модата в Ню Йорк. И прикова погледите на всички върху себе си с невероятната си бляскава визия, вдъхновена от 70-те.

Сребристо-зелената рокля с пайети очертава тялото ѝ, а смела цепка от едната страна открива стройните ѝ бедра. По пътеката тя мина с тъмни обувки на платформи и големи бляскави обеци. Обемни къдрици и опушен грим завършваха визията ѝ.

Джиджи Хадид дефилира след сестра си Бела Хадид, която също бе облечена в подобен дизайн рокля – цялата в блясък, подчертаваща извивките ѝ.

А Джиджи изглежда има важни занимания и извън Седмицата на модата в Ню Йорк. Моделът стартира своята дебютна линия облекло Guest in Residence.

Стана и горд притежател на наградата Daily Front Row за модно сътрудничество на годината заедно с приятелката си Франческа Айело. Двете бяха отличени за своята линия Frankie’s Bikinis.

Така, докато Джиджи Хадид работи здраво, за да развива кариерата си, Леонардо Ди Каприо прекарва време с приятели, като наскоро беше видян да кара велосипед в Манхатън.

Също наскоро той и бившата му половинка Камила Мороне прекратиха четиригодишната си връзка, която държаха далеч от светлината на прожекторите. Официално като двойка двамата се показаха на света по време на Оскарите през 2020 г.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви