Принц Хари също е признавал, че е гледал сериала. Той дори е споделял, че му е било интересно, тъй като историята не претендира да е напълно достоверна, а доста украсена – плод на артистично творчество и добро въображение – така, както подобава на кино индустрията.

Но в сериала има и истинност, разбира се, а и няма как да е иначе. В него се разказва именно за британското кралско семейство. Както вероятно вече сме се досетили, сериалът, за който става дума, е The Crown, чиято премиера бе в Netflix още през 2016 г.

Оттогава мнозина зрители и журналисти са се чудели дали семейството на кралица Елизабет II наистина е гледало епизодите. Дори Опра Уинфри, едно от най-популярните телевизионни лица в цял свят, е питала в интервю принц Хари и Меган Маркъл дали са гледали The Crown. Тогава двамата се издават, че действително са го гледали.

По-интересно признание обаче прави Джордж Джобсън – кралски сътрудник, считан за един от водещите британски кралски коментатори. По негови думи самата Елизабет II е гледала The Crown – обикновено в неделните дни.

Тази любопитна информация пък му е издал не кой да е, а принц Филип – покойният съпруг на кралицата. Той дори се е опитвал да я убеди да спре да гледа сериала, защото си е мислел, че сюжетът ще я раздразни, пише Entertainment Weekly.

За продукцията на The Crown знаем, че винаги се е отнасяла уважително към кралското семейство, макар че преди са имали спорове и неразбирателства с негови представители. В момента текат снимките на шестия сезон на сериала, като работният процес засега е на пауза заради кончината на кралицата. В знак на уважение към Елизабет II целият екип на The Crown е в кратка почивка.

На зрителите обаче им предстои тепърва да изгледат пети сезон, чиято премиера наближава. От ноември вече ще можем да го гледаме в Netflix – остава само да разберем и от коя дата точно.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви