Нестле живей активно
В днешното спортно събитие на Созопол – инициативата „Нестле за живей активно!2022“, се очаква да се включат над 500 човека.
Деца и възрастни, ученици и учители, спортни клубове и общинска администрация ще бъдат част от мероприятието, което се организира за пореден път, за да промотира активния начин на живот и балансираното хранене.
Училищата в Созопол и Черноморец вече потвърдиха своето участие, включват се още спортистите и треньорите от Гребния и Футболния клуб.
Идеята на тазгодишното издание на „Нестле за Живей активно!2022“ е да провокира, колкото може повече хора да открият и танците като забавна и здравословна алтернатива да водят по-активен начин на живот и да се вдъхновят да включат танците в ежедневието си.
Акцент на събитието в Созопол отново са децата, които под мотото „Нестле за по-здрави деца“ ще се включат както в кроса, така и в другите спортни активности.
Старт на събитието ще даде лично кметът Тихомир Янакиев. Започваме точно в 15:00 часа на 21.09.2022 г. от сградата на Общинска администрация
Созопол, откъде ще се отправим през ул. „Кирил и Методий“, „Морски скали“, „Никола Вапцаров“, „Крайбрежна“ до слънчевия часовник до яхтеното пристанище.
Там продължаваме с демонстрации на фолклорни танци и табата, в които всеки желаещ може да се включи, а за финал ще похапнем заедно плодове и здравословни мюсли барчета.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви