Спасеният приятел

Човек има едно сърце – и за хората, и за животните. Ако не обичаме животните, няма как да обичаме и хората. Екипът на BurgasNews неведнъж е публикувал истории на  животни. Особено ни е приятно, когато те са с хубав край.

Днес поместваме с голямо удоволствие едно благодарствено писмо от един голдън ретривър към неговите спасители:

Ехо, здравейте!

Аз се казвам Тери, голдън ретривър на 7 кучешки години!

За вас аз съм просто едно куче, но за мама, тати и кака аз съм всичко!

Гледат си ме като принц, спинкам си аз на голямото легло, на мен всичко ми е позволено, имам си играчки, дрехи, разхождат си ме когато аз кажа…Абе, голям съм глезльо! Когато не съм съгласен с нещо, лая, ама така лая,че всички в квартала да чуят и да стане на моята!

Обаче … се разболях. Лекарите казаха на мама, че ще ми режат пръсти, ако трябва и задния крак! Да бе, да! Мама ще даде да ми отрежат крака… Как ще стане това?

И тогава тя ме заведе в клиника „ Байрон” !

Еми, много яко! Всички ме галят, говорят ми, даже да ви кажа честно, май им станах любимец!

Това оставете, но ме оперираха и си имам чисто ново краче, с всички пръсти на мястото си! Колко се мъчиха с мен.. То не бяха превръзки, всеки ден различни препарати, всеки ден да ме видят и прегледат, голяма борба беше!  И сега мама е най-щастлива на света!

Семейство Николови от кв. Сарафово изказва искрените си благодарности към д-р Колев, д-р Цеков, д-р Карамфилов, и всички останали членове на  екипа на Ветеринарна клиника „ Байрон” гр. Бургас!  Благодарим  от сърце за всички грижи към Тери! Бъдете живи и здрави, продължавайте смело напред и нека Бог ви закриля!

Поднасяме и искрените си извинения към семействата на д-р Колев и д-р Карамфилов от името на всички пациенти на клиниката, че винаги са заети с нас, работят до късно и сигурно никога времето за семейството не достига. Бъдете горди с тях! Те са истински професионалисти!

Останете със здраве, мили хора!

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви