Новият музикалeн проект на най-обичания италиански изпълнител – Ерос Рамацоти е озaглавен – BATTITO INFINITO. Колекцията е манифест на обновената артистична идентичност на Ерос Рамацоти.

В нея певецът си сътрудничи с международни музиканти като на Michael Landau и Keith Carlock, бивш барабанист на Sting и James Taylor.

Свързващата нишка в BATTITO INFINITO е любовта, представена във всичките ѝ форми в 12 нови песни.

Емоционален старт на албума дава заглавното парче – „Battito Infinito“, което е следвано от синглите „AMA“ и „Magia“- разказ за бащината обич на Eros към сина му Gabrio Tullio. В песента „Figli Della Terra“ с Jovanotti, Eros описва хармонията между човека и природата, а в „Ti Dedico“ – неразрушимите връзки, преодоляващи всички трудности.

Певецът посвещава „Gli Ultimi Romantici“, „Nessuno A Parte Noi“ и „Eccezionali“ на тези, готови да повярват в неизмеримата сила на чувставата си.

Сред заглавията, които докосват струните на сърцето е оставено и място за жизнерадостно латино звучене в „Madonna De Guadalupe“, „Ritornare A Ballare“ и „Sono“ в колаборация с дългогодишния му приятел Alejandro Sanz.

BATTITO INFINITO завършва с първата и единствена поп песен в колекцията, написана от маестро Ennio Morricone – „Ogni Volta Che Respiro“.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви