Скандален таен план се готвел за въвеждане на еврото, като парична единица в България. Това обявиха от Възраждане преди минути за медия BurgasNews.

В тази връзка от патриотичната формация свикват спешна пресконференция, която ще се състои утре – 19.09.2022 г. от 10:00 ч. в БТА София.

На нея ръководството на партията ще представи документи, които показвали,че държавата готви тайно пропагандна кампания за еврото.

„Готви се страшна държавна пропагандна кампания за въвеждане на еврото, същата като тази, която приложи държавата във връзка с Ковид 19. С огромен финансов ресурс от нашите данъци ще се купуват медии, говорители, социолози, инфлуенсъри, пропагандатори, експерти и други, за да ни излъжат, за да ни накарат да си мислим, че искаме еврото. Повтаря се всичко от Ковид 19 и по темата за въвеждането на еврото в България. Това се случва под натиск на Европейската комисия и Европейската Централна Банка“, разказа Костадин Костадинов пред наш репортер.

Лидерът на Възраждане кани утре всички, които са заинтересовани от проблемите в страната и следят обществено – политическите процеси да присъстват на пресконференцията,където да се запознаят с всички документи.

В пресконференцията ще участват:

Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“;

Цончо Ганев – зам. председател на „Възраждане’;

Деян Николов – секретар на „Възраждане – София“.

Пресконференцията ще се излъчва онлайн в страницата на Костадин Костадинов в социалната мрежа „Фейсбук“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви