Стихосбирки
Памела Маринова Мекушина от град Пещера и Димитър Драганов Драганов от град Стралджа ще представят стихосбирките си – „Портрет на живота“ и „Белязани да помним“ – пред читателите и почитателите на римуваното слово на 7 октомври, петък, от 18:00 ч., в Централната университетска библиотека на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.
Памела Маринова Мекушина е награждавана в множество литературни конкурси 23-годишна поетеса от град Пещера, която има издадени две стихосбирки – „Буря, наречена Любов“ и „Белязани да помним“ чрез Издателска къща „Многоточие“.
Димитър Драганов от град Стралджа е с издадените две стихосбирки „Моят глас“ и „Портрет на живота“, като втората се реализира като спечелена награда от Международен конкурс на Издателска къща „Многоточие“ „Защо пиша това писмо?“. Водещ на предстоящата да се осъществи в Централната библиотека на Пловдивския университет среща-разговор ще бъде господин Димитър Родозов.
Стихосбирката „Белязани да помним“ на пещерската поетеса Памела Мекушина и втората книга „Портрет на живота“ на младия стралджански поет Димитър Драганов ще полетят в началото на месец октомври към Вашите сърца и сетива, за да Ви прегърнат нежно и да Ви прошепнат с ефирните си гласове, че… „Портретът на живота е любов, а ние сме „Белязани да помним“!
Видяно от Димитър Драганов в 15:57 ч.
Въвеждане
Write to Димитър Драганов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви