Skoda Fabia на 21 г. - за 12 000 евро
Skoda Fabia на 21 г. - за 12 000 евро

Факт е, че цената на употребяваните автомобили продължава да расте. Също така, факт е и че някои „народни модели“ – като VW Beetle, се превърнаха в легенди. И това ги прави желани дори години, след като производството им е спряно. В случая става дума именно за употребяван автомобил, който спокойно може също да бъде наречен „народен“. Тази изложена за продажба Skoda Fabia е от първото поколение на модела, произведено в огромен тираж, но за разлика от повечето предложения на пазара е напълно пощадена от времето.

Хечбекът е на цели 21 години, но пробегът му е едва 3000 км. Вероятно това, както и скокът на цените на колите на старо, кара собственикът на малкия градски модел да му определи цена от 11 850 евро. Автомобилът е с ниво на оборудване Comfort, което включва електрически стъкла и две въздушни възглавници, а под капака е поставен 1,4-литров бензинов двигател.

Тази Skoda Fabia се продава в Унгария, като предстои да разберем дали някой ще извади исканата от собственика сума. Не е изключено обаче, такъв автомобил да струва още по-скъпо.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви