Отбелязваме края на лятото с нова музика от R&B таланта John Legend. Многократният носител на наградата GRAMMY издаде своя осми студиен албум, озаглавен LEGEND.

Продуциран от самия певец и известния изпълнител и автор на песни Ryan Tedder от One Republic (Beyoncé, Adele и др.), този проект е енергична музикална колекция, наситена с неподправена чувственост, черпeйки вдъхновение от болката, радостта и хармонията.

John за първи път официално приема дълбокото значение на фамилията си през цялата си знаменита кариера.

„До този момент никога не съм използвал името си в заглавие на мой проект“, обяснява John. „С LEGEND заявявам, че се горд с творчеството си и с човека, в който се превърнах.

Написахме повече от 80 песни, малка част от които включихме в албума и разделихме в „Акт 1 – Събота вечер“ – романтичен и секси, и „Акт 2 – Неделя сутрин“- духовен. Вложих много време, любов и мисъл в последователността.“

В 24 песни – по една за всеки час от денонощието – LEGEND включва издадените по-рано сингли „Honey“ с Long, „Dope“ с рапъра JID и „All She Wanna Do“ със Saweetie.

Новото издание е продължение на албума Bigger Love от 2020 г., който достигна 19-то място в класацията Billboard 200.

Американският музикант е абсолютна легенда. През 2018 г. John Legend стана най-младият и първият афромериканец, носител на EGOT (Emmy, Grammy, Oscar и Tony награда) след като грабна Emmy за работата си по Jesus Christ Superstar Live на NBC.

Той ще подкрепи новата си колекция с втория етап от резиденцията си в Лас Вегас – Love in Las Vegas, в The Zappos Theater, с концерти от 14 до 29 октомври.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви