Цончо Ганев
Цончо Ганев

„Без значение какви са международните приоритети, ние трябва да се водим от националните си интереси. Именно това правихме в 47-ото Народно събрание, това ще правим и занапред. Единствената ни водеща цел е това, което е изгодно за България – както икономически, така и външнополитически“, заяви категорично Цончо Ганев – зам.-председател на „Възраждане“; и водач на листите в Благоевград и Бургас, в предаването „Тази събота  по бТВ.

По думите на Гнев,  нивото на предишния парламент е било ниско и не е имало сблъсък на идеи и политики, а на бизнес интереси и на международно чуждо поклонничество.

Цончо Ганев подчерта твърдата  позицията на патриотите, че ако  „Възраждане“; управлява, първото нещо, което ще направи, е да се предоговорят всички икономически условия на членството ни в Европейския съюз.

„Възраждане“; не е проруска партия“. Това обикновено се говори от политически субекти, които ходят на закуски в Американското посолство. Христо Иванов сам разкри, че ходи преди да се подпише отварянето на пътя на Македония към европейските институции, ходи за съгласуване с френския посланик. Ние не сме ходили никъде, няма да ходим никъде и
занапред; категорично заяви Ганев.

Заместник председателя на Възраждане даде подробни обяснения и аргументи около  финансиранрто на партията. „Партията се финансира само със субсидиите, които получава в момента. Ние сме най-проверяваната партия въобще в България. 12 проверки на Сметната палата, поредица проверки от ДАНС, „Икономическа полиция; и прокуратура. Хиляди членове на „Възраждане; бяха разпитвани. Преди една година вървеше дело за заличаване на „Възраждане“; въобще. Ако бяхме взели един кламер отнякъде, това щеше да е тема №1“, каза още заместник-председателят на „Възраждане“.

Ганев поясни и защо единствено „Възраждане“; може да оправи дипломатическите отношенията с Руската федерация. „Просто защото партията не води антируска политика. Кризата с газа е резултат от недалновидното и некомпетентно управление на предишните управляващи. Спирането на доставките от страна на „Газпром“; не означава спиране на руския газ към страната ни, но през посредници и много по- скъпо“, подчерта той.

Относно отказа на „Газпром“;да води преговори, Ганев посочи нежеланието на служебно правителство да тръгне по пътя на  оправяне  дипломатическите отношения с Русия. „ Ние продължаваме да сме държавата, изгонили най-много руски дипломати“, посочи Ганев.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Господин ГАНЕВ е един от най-интелигентните народни представители.Спокоен и уравновесен характер.С богат речников запас ,перфектен външен вид.Той е човекът който бих искал да ме представлява . Пожелавам му успех в личният му живот. И една просперираща професионалната кариера с качествата ,които притежава..УСПЕХ.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви