Дамските чанти за телефон ще бъдат сред актуалните за есен 2022. Наред с другите миниварианти, може да се каже, че моделите с дръжка през рамо ще бъдат доста търсени в следващите няколко месеца. Те не побират кой знае какво, но са аксесоар, с който да допълните своята визия.

Може би всяка една от вас търси телефона си дълго време, след като предварително го е пуснала в своята голяма чанта, в която няма ред. Започва едно ровене при позвъняване, при което може да загубите ценни вещи.

Ето защо много дизайнери залагат на специални чанти, с които да носите мобилните си устройства и да знаете във всеки един момент къде се намират.

Celine, Prada, Marks & Spencer, Mulberry, Furla, са само част от марките, предлагащи страхотни чанти за телефон. Много от тях са цветни, при това изработени от естествена кожа. Някои са единствено за телефон, съвсем тънки, докато други разполагат и с допълнителни отделения – за пари, червило, флашка или нещо друго, което не заема много място.

Според новата есенна мода, вече не е нужно да държите телефона си в ръка или пък да пъхате под кейса му пари или важни бележки. Може да си купите малка кожена чантичка и така да имате един стилен начин да носите със себе си най-необходимото, излизайки навън.

Въпросните чанти за телефон приличат на онези калъфчета с дръжки или дълги платнени връзки, които бяха доста популярни през 90-те.

Сега ще видим техни модифицирани варианти – от кожа, мъниста или пък изкуствени материи. Някои са с халки и връзки със стопер, други имат тънка или по-дебела дръжка, която се слага през рамо – друга тенденция за есента.

В комбинация с офис облеклото, определени марки предлагат в колекциите си кожени чанти за телефон, които приличат на баджове, само че нямат място за снимка и данни на служителя. Но може да са с лента и магнитна закопчалка.

Що се отнася до големина, повечето модели са създадени според формата на най-популярните мобилни телефони.

Но за тези, които искат да поберат повече неща, има така наречените органайзъри, при които има повече от едно отделение, дори ципове и места за визитки и кредитни карти.

Разбира се, дизайнерите са помислили и за мъжете, за които има по-изчистени варианти, предимно в черно. Иначе, по-интересното е, че много от моделите са направени от рециклирани материали.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви