Мадона и Аламалик Уилямс, който е 35 години по-млад от нея, бяха заедно от 2019 г. Двамата започнаха своята връзка четири години след като се запознаха по време на турнето й Rebel Heart – той беше един от танцьорите в трупата.

В края на април научихме, че Мадона се е разделила с Ахламалик Уилямс. Твърдеше се, че на 63-годишната певица й е „било трудно да поддържа романса“ с 28-годишното си гадже, защото е много заета с работа.

Не можем да не споменем, че Мадона е известна с навика си да излиза с по-млади мъже, които по случайност или не, често се оказват именно нейни танцьори. Затова и никак не сме изненадани от последните новини, че певицата отново е с ново гадже, с което има огромна разлика във възрастта.

Според информация на Page Six Мадона излиза с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Двамата са били забелязани да се „гушкат“ и натискат, докато са били заедно на концерта на нигерийския музикант REMA в Irving Plaza в Ню Йорк.

64-годишната певица не пропусна да сподели снимки от вечерта им в Instagram, включително една на Дарнел с ръка, увита около нея, докато си правят селфи.

Двамата изглеждат много близки с притиснати една към друга глави, докато хвърлят съблазнителен поглед към камерата.

Андрю присъства на още една от серията снимки на Мадона, позирайки с нейната черна крокодилска чанта Birkin, върху която е изписано „Дилър“ с кристали.

Разбира се, Мадона се възползва от възможността да се види с REMA, който изглеждаше развълнуван от срещата с Кралицата на попа зад кулисите.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви