ГЕРБ-СДС откри официално предизборната си кампания в Бургас. Силният отбор на коалицията се обедини около това, че техен основен приоритет ще бъде развитието на Бургаски регион, което през последната година бе сложено на пауза.

Водачът на листата и капитан на отбора на ГЕРБ-СДС Жечо Станков заяви, че това не е просто поредната предизборна кампания. Това е важна крачка към решаването на редицата кризи, в които в момента е поставена държавата и заради които обществото страда ежедневно.

Домакинствата, работещите хора, бизнесът и пенсионерите са ежедневно поставени под ударите на инфлацията. Отборът ГЕРБ-СДС предлага решенията, защото именно държавата трябва да се пребори с инфлацията, а не тя да минава през джоба на хората. Отборът на ГЕРБ-СДС е постоянно сред българите. Ние се срещаме с тях и по време на кампанията и след нея. Ние сме способни да решаваме проблемите и имаме нужната експертиза„, каза той.

Той сподели, че все по-често хората го питат за спряната програма за саниране. Станков е категоричен, че с ГЕРБ отново на власт, тя ще бъде продължена без дофинансиране от страна на хората. Водачът на листата каза и кой са най-важните проекти в програмата на коалицията – завършване работата по Северния обход, стартиране на строителството на Южния обход, четирилентовите пътища, изграждането на Университетска детска болница, изграждането на нови корпуси на училищата и обновяване на всички детски училищни площадки.

Заставаме с високо вдигната глава и гарантираме, че всичко от нашата програма ще бъде изпълнено„, категоричен бе Станков.

Вторият в листата Любен Дилов – син продължи с това, че най-големият страха на хората е хаоса, които виждат в държавата, да не се пренесе и в общините.

Затова искахме в листите да бъдат основно хора, запознати с проблемите по родните си места. За пръв път от жанвиденовата зима насам тревожността на хората е свързана най-много с това как ще си посрещат разходите. За една година се върнахме на една позиция, която много от нас мислеха за забравена. Няма да говорим за нашите опоненти. Техните дела говорят достатъчно. Имаме много амбициозна програма, като част от нея са развитието на българския туризъм с Бургас централно място в него„, каза Дилов-син.

Кметът на Бургас Димитър Николов бе категоричен, че листата на ГЕРБ-СДС е перфектна. Той познава всеки един човек нея и му вярва.

Познавам качествата, възможностите и амбициите им. Това са хора, които със зъби и нокти ще се борят за Бургас и развитието му. През последната година Бургас беше разлюбен от държавата, но това ще е за много кратко. Всички проекти, които подготвихме бяха спрени от анонимни народни представители, които заради своите комплекси предпочитаха да спират, отколкото да подкрепят„, каза Николов.

Той продължи с това, че в листата на ГЕРБ-СДС са момичета и момчета, които ще защитават бургаските проекти. По негови думи вече отмина времето на хората, които не знаят защо са избрани в Народното събрание. Кметът иска да вижда хора във властта, които милеят за родния си край и съгражданите си.

Екипът на ГЕРБ гарантира, че Бургас има бъдеще и ще увеличи скоростта си, която през последната година бе забавяна. Вече никой няма да прецаква Кръвния център. Няма кой да спре и Северния обход. Няма кой да спре изграждането на детски градини и училища. Няма кой да спре изграждането на инфраструктурата към индустриалните зони. Няма кой да спре големите инвестиционни проекти. Листата на ГЕРБ-СДС ще бута развитието на Бургас, а няма да го спира„, каза кметът Николов.

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Поморие Иван Алексиев сподели от своя страна, че коалицията ще води една позитивна, отговорна и открита кампания към хората.

Целта ни е да достигнем до всеки човек, за да можем да дадем отговорите, които всеки си задава – Как ще изкара зимата? Как ще изпрати децата на училище? Как ще посрещне празниците? Отговорът е един – на 2-ри октомври да се гласува с бюлетина номер 24 за коалиция ГЕРБ-СДС. Само така България ще тръгне по нормалния си път, а българинът ще има сигурност, защото ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса„, завърши Алексиев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви