34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в образа на покойната Мерилин Монро в предстоящия филм на Netflix и признава, че е била озадачена, когато филмът е получил класификацията – да не се гледа от лица под 17 години.

Защото, според нея, има толкова много други „много по-агресивни за младите зрители филми“.

Тя каза пред списание Lofficiel USA: „Не разбрах защо това се случи. Мога да ви посоча редица предавания или филми, които са много по-агресивни и с много повече сексуално съдържание от „Блондинка“.

Въпреки това Ана призна, че е било важно за филма – който е базиран на романа на Джойс Карол Оутс – да „покаже неудобни места“, за да разкаже правилно историята на Мерилин.

Тя добави: „За да се разкаже тази история, е важно да се покажат всички тези моменти от живота на Мерилин, които са я накарали да свърши по този начин. Това трябваше да бъде обяснено. Всички [в актьорския състав] знаеха, че трябва да стигнем до неудобни места. Не бях единствената“.

Звездата от „Knives Out“ настоява, че в изпълнението си е трябвало да направи нещо повече от това просто да „имитира“ екранната икона.

Тя заяви: „Моята задача не беше да я имитирам. Интересувах се от нейните чувства, от нейното пътуване в живота, от нейната несигурност и от нейното право на глас, в смисъл че тя всъщност не е имала това“.

Родената в Куба звезда не е гледала нито един от филмите на Мерилин, докато е растяла, затова е „горда“, че режисьорът Андрю Доминик е повярвал, че тя ще се справи с ролята.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви