Таня Димитрова

Бургаската рок звезда Таня Димитрова,  известна с артистичния псевдоним Таня Di завърши своя нов проект „Нирвана“. За него съобщи лично певицата пред наш журналист.

Парчето вече се върти и обира овации в Youtube канала. Предстои официалното му представяне.

Талантливата певица изпяла култовото песен „Не сърди човече“, отново изненада почитателите си с нова продукция – „Нирвана“.

Видеото към песента е заснето в различни местности край  Бургас, а в проекта са взели участие именити български звезди – Костадин Георгиев – Калки, визуалният артист Красими Марчев и бившият фронтмен на култовата банда „Атлас“ – Благовест Зерлиев, който е и автор на текста.

Новата песен на бургаската рок звезда е финансиран от Националаен фонд – Култура, избран сред стотици проекти.

„От доста време много силно исках да направя музикален проект, който по един метафоричен, магичен и приказен начин да напомни на хората за един широко разпространен социален обществен проблем – а именно темата за борбата със зависимостите, която за съжаление в България все още е тема, за която мнозинството от хора не са достатъчно информирани и много често неглижират или не намират смелост да потърсят помощ, подкрепа и разбиране, когато имат такъв проблем. Искам да кажа на всички тях, че не са сами и че никога не е късно да намерят в себе си волята и силата да направят живота си по-смислен и добър“, сподели пред репортер на BurgasNews младата звезда.

Клипът към изпълнението е заснет в Библейски мотиви. Певицата неслучайно е избрала сценария във видеото.

„Използвах библейски мотиви, олицетворяващи греховните изкушения, които са навсякъде около нас и най-вече в самите нас. Но ние винаги имаме избор по кой път да поемем. Името на песента NIRVANA избрах, заради измамното и унасящо чувство за върховно блаженство, което всъщност е пагубно“, обясни Таня Димитрова.

Известно е, че певицата е върл противник на дрогата и от години е подела кауза за борба с нея.

Бургазлийката е пословична с изключителната си амбициозност и претенциозност в изпипване на проектите си. Младата рок дама е известна сред колегите си със своята ексцентричност, атркативна идейност и невероятната си способност да провокира аудиториите с  модерни композиции носещи бързи, положителни послания.

За ценителите на българската съвременна музика оставяме линк към новото изпълнение на Таня Димитрова – Di.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви