Меган, херцогинята на Съсекс, казва, че „само със съществуването си“ тя и съпругът й принц Хари „са нарушили динамиката на йерархията“, когато са били във Великобритания, предаде Асошиейтед прес.

Бившата актриса влезе в заглавията на британските вестници във вторник с коментари, направени по време на интервю за американското списание „The Cut“.

В интервюто, публикувано в понеделник, херцогинята заявява, че не е лесно да „простиш“ в отговор на въпрос дали има място за прошка между нея, британската кралска фамилия и собственото й семейство. Меган споменава и за обтегнатите отношения на Хари с баща му, принц Чарлз.

„Мисля, че прошката наистина е важна. Да не простиш е необходима много повече енергия“, каза тя. „Но са необходими много усилия, за да простиш. Наистина полагам активни усилия, особено като знам, че мога да кажа всичко“.

41-годишната Меган и 37-годишният Хари са в обтегнати отношения с британското кралско семейство, откакто се оттеглиха от кралските задължения и напуснаха Великобритания в началото на 2020 г., изтъквайки непоносимите според тях вмешателства и расистки нагласи на медиите на Острова.

След преместването им в Калифорния, където се установиха с двете си малки деца, те публично обсъждат недоволството си от кралското семейство. В интервю с Опра Уинфри миналата година Меган говори за расизма в монархията, а Хари каза, че Чарлз е спрял да приема обажданията му.

На въпрос за съдебното дело за защита на личните данни на Меган срещу британски таблоид, „The Cut“ отбелязва, че херцогинята е говорила за ужасното въздействие на „токсичната таблоидна култура“ върху семействата и на двамата със съпруга ѝ.

„Хари ми каза: „Загубих баща си в този процес“. Не е задължително за тях да е същото, както за мен, но това е негово решение“, казва тя пред списанието.

Говорителка на Меган по-късно поясни, че херцогинята е имала предвид загубата на собствения си отчужден баща Томас Маркъл и е споделила надеждата си това да не се случи с Хари и баща му.

Двойката наскоро стартира подкаст, в който Меган влиза в ролята на домакин в разговор със знаменитости.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви