Първото, което видите, е вашят страх
Първото, което видите, е вашят страх

Всеки изпитва страх, независимо от това дали го признава, или не. До голяма степен нещата, които ни плашат оказват голяма роля в ежедневието ни. Едни се страхуват от приключенията, други пък ги плаши самотата. Трети ги е страх да потърсят помощ, четвърти от тъмно, високо, влечуги… Страховете могат да бъдат вътрешни и външни, но важното е да разберете от какво точно се страхувате, защото много често хората отказваме да се изправим пред тайните си страхове. Предлагаме ви днес да направите лесен тест на личността си. С негова помощ ще разберете кои са вашите тайни страхове и как те се отразяват на живота ви. Погледнете добре и запомнете първото нещо, което видите на снимката.

Нож.

Ако първото, което сте видели е ножа, най-големият ви страх е да не се разболеете от нелечима болест.

Възможните ви страхове може да са свързани и с потенциално разболяване на ваш близък човек или още по-мащабно притеснение – появата на някаква болест, която може да причини пандемия и да промени света. В грижата за здравето няма нищо лошо, но трябва да се стараете да не прекалявате и да не се вглъбявате. Следващият път, когато ви прихванат подобни мисли, просто си купете хубаво вино и нова книга. Повярвайте ни, няма по-добро лекарство за лошите мисли.

Гъсеница.

Обратно на страха от насекоми, гъсеницата символизира страх от призраци и свръхестествено. Въпреки че няма логична причина да изпитвате този страх, спокойно, трябва да знаете, че и много други хора споделят тази уплаха.

Пеперуда.

Пеперудата като символ на женственост и божествена красота издава, че най-големият ви таен страх е от отхвърляне или предателство. Въпреки това вие умело успявате да прикриете страха си от коварни постъпки. Обичате силно партньора си, приятелите и роднините си, но винаги подлагате на зорко съмнение техните действия и думи, за да не подведат доверието ви. Време е да спрете! Започнете да вярвате на хората, които обичате и се научете да прекарвате дните с тях в блаженство.

Ябълка.

Ако сте видели ябълката, тогава подсъзнателният ви страх е от смъртта. Да, смъртта е страшна и неизвестна, но не е никак добра идея да се фокусирате върху нея. Животът е пред вас! Да пропускате важни и прекрасни моменти заради лоши мисли, е безсмислено. Така че, не се тревожете. Мислете позитивно, забавлявайте се със семейството, приятелите, децата. Не пестете време за себе си!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви