Винаги съм се водил от максимата, че нищо в живота не е на всяка цена. Участието в избори – също!

Изборът ми да не участвам като кандидат за народен представител в предстоящия вот се основава на дълбоко лични причини, които ще запазя за себе си.

Оставам общински председател на партията, която винаги съм представлявал и верен на принципите, които са били водещи за мен в политиката – откритост, честност и лоялност.

В работата си и като общински съветник, и като народен представител, съм се ръководил от интересите на хората и съм се отнасял с приоритет към техните нужди.

Винаги съм бил готов да водя битки. Осъзнавам, че българският народ е изправен пред тежко изпитание – как да оцелее физически заради поскъпването на живота и храните, както и заради ръста на битовите сметки.

Управляващите през последните месеци политически партии не сбъднаха нашите и надеждите на българския народ за справяне с кризите, дори напротив – задълбочиха усещането за безнадеждност още повече, въпреки че всички ние се борихме по площадите за рухването на модела Борисов.

Наближаващата очаквано тежка зима и последиците от нея ще трябва да се решават с адекватни политики от работещи хора, каквито въпреки всичко несъмнено има. Прекратяването на корупционните схеми и практики от поставени лица, както и опазването честността на вота са от ключово значение и аз ще продължа да бъда непримирим в това отношение.

Успех на онези, които водят честна и открита битка за българския народ, като няма да пестя критики към останалите! Моята работа за България и Бургас продължава!

Живко Табаков – заместник областен координатор и общински председател на ПП „Движение България на гражданите“ – Бургас

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви