„Продължаваме Промяната“ регистрира в РИК Бургас листата си с кандидати за народни представители от Бургаски многомандатен избирателен район.

Водач отново ще бъде Константин Бачийски.

Листата ни е пълна от 28 души. Имам различни хора в нея – лекари, адвокати, представители на бизнеса. Подбрани са така, че обществената дейност да им бъде кауза, а не самоцел. Ще водим конструктивна кампания. Искаме да подобрим България към по-добро. Мотото ни е: Да довършим започнатото„, заяви Бачийски.

Относно липсата на Димитър Ташев в листата, който преди дни заяви, че няма да участва в нея заради това, че тя е „узурпирана от човек с огромни лични амбиции“, Бачийски отговори следното:

„Не ми е известно г-н Ташев да е листата. Тя не се определя от мен, а от национален съвет, в който дори аз не гласувам. Не се чувствам като узурпатор, защото подредбата в нея не се определя от мен„.

Бачийски продължи с това, че основен приоритет на „Продължаваме Промяната“ ще бъде борбата с корупцията. Сред неговите лични цели са икономическото развитие на региона.

Карго летище в Равнец, разширяване на пристанище Бургас и разширяване на ГКПП Малко Търново са конкретните цели на партията.

Имената на кандидатите за народни представители са:

Константин Бачийски

Христо Симеонов

Богомил Петков

Милко Пенев

Яна Вангелова

Константин Иванов

Стоян Царев

Емил Пейчев

Бочко Бочев

Николай Желев

Иван Иванов

Марин Георгиев

Теодор Стаматов

Искра  Ангелова

Бисер Русимов

Станислав Станев

Емил Соколов

Николай Богов

Милен Манолов

Розита Еленова

Гроздан Tодоров

Христо Стоилов

Мирослав Йорданов

Росен Топкаров

Диан Дунев

Ангел Симеонов

Петър Стоев

Деян Денев

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви